Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés óvszerben szeretkezni?
00:51:
Ha szednél, vagy orvossal konzultáltál volna a fogziról, akkor tudnád, hogy már vannak olyan hormontartalmú gyógyszerek is, amelyek nem hízlalnak. De okoskodj és lázadj nyugodtan!
Mellesleg ha a páromnak rossz óvszerrel, akkor nekem is rossz. A bőr nem tud olyan "önfeledten" csúszkálni a farkán és nem is szereti. Én is tablettázok.
Óvszerrel dugni = zokniban lábat mosni.
00.51. hülyevagy és kész. 8 éve szedem énegy grammot nem híztam, és nemis fogok.
inkább ajánlom nekedis, pasid is biztos jobban élvezné így veled a szexet...
Én nem annyira szeretem.. Ha nincs rajta, sokkal jobban felizgulok, és alig bírok magammal :$ Sokkal jobb nélküle.
Amúgy akinek nem tetszik a gumiszag, és nem akar tabizni, használjon ízesitett óvszert!
Sokáig tablettáztam, de abbahagytam, mert nekem határozottan nem tett jót. tegnap lefeküdtem egy sráccal, gumit használtunk és megmondom őszintén, én semmi különbséget nem éreztem.. biztos ufó vagyok, hehe.
23 N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!