Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém búj a kisördög. Baj, ha minden találkozásunkkor
(minden második nap) szeretkezünk a barátommal?
Figyelt kérdés
Vele vesztettem el a szüzességem másfél hónapja 20 évesen, és azóta teljesen bezsongtam. Állandóan kívánom őt. Érezni akarom magamban, érezni akarom az érintését, a csókját, látni akarom, ahogyan élvez. És ebből kifolyólag mindig, ha találkozunk szeretkezünk is. De utána meg szörnyű bűntudatom van, mert egy párkapcsolatnak nem csak a testiségről kellene szólnia, és rettegek tőle, hogy a barátom előbb-utóbb csak ezt fogja látni bennem: egy csaj, akit bármikor rá lehet venni a szexre. És ez igaz is. Én is élvezem az együttléteket, és tényleg nagyon jó, figyel rám, nem arról van szó, hogy csak magával törődik, de mégis furcsa nekem. Mit csináljak? Hárítsam legközelebb? Mondjam azt, hogy fáj a fejem? Vagy találjak ki valami indokot, amiért nem szeretnék lefeküdni vele? Pedig én szeretnék. De nem tudom, hogy kell-e taktikázni, kell-e "zsarolni" a szexxel a barátomat, vagy engedhetünk a vágyaknak. Jah és csinálunk mást is, együtt sportolunk, sétálgatunk, járunk kultúrális rendezvényekre, de utána mindig szerelmeskedünk is. Rossz ez így?
2009. okt. 15. 15:16
1/9 anonim válasza:
Pff.....
2009. okt. 15. 15:20
2/9 anonim válasza:
Nem rossz, élvezzétek ameddig lehet. De azért valami más közös programot/programokat is kitalálhatnátok, hogy ne legyen egyhangú a kapcsolatotok.
2009. okt. 15. 15:23
3/9 nicol90 válasza:
Szerintem nem baj,ha minden második nap szeretkeztek:D!
Mi 4hónapja vagyunk együtt és nekünk mindennapi az aktus úgyhogy ne érezd magad szarul hanem hajrá!!!!!
És védekezzetek!!!!!
2009. okt. 15. 15:25
4/9 anonim válasza:
"mert egy párkapcsolatnak nem csak a testiségről kellene szólnia" - ezt meg ki a rák nevelte beléd?
Örülj hogy élsz, hogy van két lábad, kezed, meg nunid, amit ráadásul még használni is tudsz! Mindigírom: jön a kib.szottnagy meteor, és kettészakítja a világot, mindenki szexeljen ami a csövön kifér!
2009. okt. 15. 15:25
5/9 anonim válasza:
ne légy már ennyire nő .. istenem ...
szeretkezzetek amennyit akartok, felnött nő vagy .. pár hónap aztán ugyis megunjátok, majd akkor mentek színházba ...
ezt a zsarolos dolgot meg nem is értem ... ha 2 ember szereti egymást, akkor ilyen ökörség nem tudom, hogy juthat eszébe ...
32/L
2009. okt. 15. 15:26
6/9 anonim válasza:
Jah, és ne védekezz! Ez az élet rendje.
2009. okt. 15. 15:26
7/9 anonim válasza:
Minek kéne zsarolni, hogy találsz ki ilyen hülyeséget? És mitől van bűntudatod? Együtt vagytok. "előbb-utóbb csak ezt fogja látni bennem: egy csaj, akit bármikor rá lehet venni a szexre." Na ez hülyeség. Bármikor csak ő tud rávenni, senki más, ha ez így van akkor nincs semmi probléma.
2009. okt. 15. 15:28
8/9 anonim válasza:
Elhatároztam, hogy írok egy kis monológot, de ahogy végig gondoltam a dolgot, az élettől is elment a kedvem, úgyhogy inkább kihagyom és rövid leszek.
Egy szó, mint száz, élvezzétek a szexet amíg lehet, mert én mondom annál rosszabb nincs, mint amikor egy párkapcsolatból kihal a testiség. (vagy épp soha ki sem alakul).
Na mindegy. Az a lényeg, hogy nincs ezzel semmi baj! Ne kombináld túl a dolgokat! Ha dugni akartok, akkor dugjatok! Amennyit csak jól esik!
2009. okt. 15. 15:45
9/9 anonim válasza:
Énis gondoltam erre, mert minden hétvégén mikor tali volt csak szexeltünk :) De megbeszéltem a barátommal kérdeztem tőle hogy nem zavarja-e hogy ilyen vagyok és mondta hogy imádja szal ugyanúgy van minden :) Mondjuk a minden másnap sztem kicsit túlzás. de hogyha élvezitek mind a ketten akkor oké :):)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!