Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a nőies nők a lányos lányok?
Szerintem se szép az ha egy duci lány dereka tetoválva van !
Sztem nem áll jol nekik
Hát sajnos manapság ez van.Pedig hát aki kicsit kövérebb az is fel tudna öltözni csinosan.Szinte 2 véglet között mozogna.Vagy ez a lóg a seggemen a gatya olyan vékony vagyok.Vagy teljesen kilóg a nadrágból hája.Elég szörnyűek!!! Miért nem lehet felöltözni alkathoz illően???
Ez a menő?? Vagy én vagyok baszott öreg???
24/L
Hát nemtudom. Én nem ölztök plázacicásan, és ha olyan farmert veszek fel ami nem olyan passzos (de nem idétlenül lóg és nem is trapéz gatya) akkor az azért van hogy a sok hülyep*cs ne a seggemet nézze...
18 éves vékony lány
azért ne általánosíts... nem mindenki kövér, kicsorgó hájjal... a plázadivatról meg ne is beszéljünk :D
nem értem, hogy mi a baja az idősebbeknek a mai divattal... engem is folyton megbámulnak, nem is értem miért ^^ egyszerűen viseljétek el, ez van és kész:D
egy roppant értelmes tizennégyéves hölgyemény ^^
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!