Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol vannak a nőies nők a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a nőies nők a lányos lányok?

Figyelt kérdés
Nagyon kétkedve (nézem pár kivételel) a mai 14-24 éves lányok alakját divatját. Borzalmas fenekükön lógó nadrágban, pláza tipusú egyenförtelmekben, csípőjükről állandóan lecsúszkáló felmosó rongy minőségű gatyában. De etől még visszataszítóbb, hogy a többségének hája kifolyik belőle, a derekukon lévő igénytelen tetoválás koszcsíkkal egyenértékű! Félreértés ne essék a ducibb lányokat is kedvelem, de ki kattan rá ilyen igénytelen divat nőkre?? Szexis az ilyen módi? Gusztusos a dagdtságot közszemlére kitenni?? Hamburgernők!
2009. okt. 15. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem se szép az ha egy duci lány dereka tetoválva van !

Sztem nem áll jol nekik

2009. okt. 15. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Neked meg mibajod?
2009. okt. 15. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Én mit szépítsem, kövér vagyok, de épp ezért nem veszek fel ilyen teszhez simuló, szűk cuccokat, mert szerintem is undorítóan néznek ki benne a testesebb nők. Mondjuk szerintem az se volt egy észlény, aki kitalta azt a divatot, hogy a karcsúbb lányoknak teljesen kivan a hasuk, egyrészt könnyen felfázhatnak, másrészt senki nem kíváncsi a felsőtestükre, aki meg igen, az biztos láthatja otthon a négy fal között is :D
2009. okt. 15. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

Hát sajnos manapság ez van.Pedig hát aki kicsit kövérebb az is fel tudna öltözni csinosan.Szinte 2 véglet között mozogna.Vagy ez a lóg a seggemen a gatya olyan vékony vagyok.Vagy teljesen kilóg a nadrágból hája.Elég szörnyűek!!! Miért nem lehet felöltözni alkathoz illően???

Ez a menő?? Vagy én vagyok baszott öreg???

24/L

2009. okt. 15. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Hát nemtudom. Én nem ölztök plázacicásan, és ha olyan farmert veszek fel ami nem olyan passzos (de nem idétlenül lóg és nem is trapéz gatya) akkor az azért van hogy a sok hülyep*cs ne a seggemet nézze...

18 éves vékony lány

2009. okt. 15. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
erre a kérdésre csak ennyi a válasz: igen valóban vannak önkritikátlan emberek, de férfiak is szép számmal és az vesse az ilyen nőkre az első követ, aki önmaga tökéletes vagy legalább közel áll hozzá...
2009. okt. 15. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:

azért ne általánosíts... nem mindenki kövér, kicsorgó hájjal... a plázadivatról meg ne is beszéljünk :D

nem értem, hogy mi a baja az idősebbeknek a mai divattal... engem is folyton megbámulnak, nem is értem miért ^^ egyszerűen viseljétek el, ez van és kész:D

egy roppant értelmes tizennégyéves hölgyemény ^^

2009. okt. 15. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok és k*rva messze állok ezektől az általánosításoktól... 178 magas vagyok és 60 kg. nincs tetoválásom de van 1 piercingem. szóval nem egészen plázás feeling... nincs soha kint a fél seggem. ennyit erről... ku*vára basszák az agyam az ilyen kérdések...
2009. okt. 15. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Akinek nem inge nem veszi magára!!!
2009. okt. 15. 20:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!