Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kiadós szex után miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kiadós szex után miért "van kész" a pasi?

Figyelt kérdés
A barátom néha azt mondja, hogy "jobban kell(ene) bánnom a farkával", mert úgy kigacsarom, hogy órákba telik, hogy helyrejöjjön. Ez most akkor jó, vagy nem? ..Én eddig azt hittem, hogy az a tutti, ha a pali teljesen kikészül... (???) öszintén írjatok, lécci!
2009. okt. 15. 02:48
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Ha ez bók akart lenni, akkor elég fura bók. De szerintem pozitív értelemben gondolta.
2009. okt. 15. 07:03
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
szerintem nem kellemes élmény neki. én sem szeretem ha ugy megdolgozzák a farkam, hogy már szinte fáj.
2009. okt. 15. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

egyetértek, szerintem se pozitívan mondta amit mondott.

és nem, nem az a tuti, ha a pasidat szarrá készíted. a szexnek kellemes élménynek kell lennie utána, és nem várakozásnak h mikor jön már helyre a farkam.

sztem tanulj meg szexelni.

2009. okt. 15. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
mivan?
2009. okt. 15. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
hogy lehet egy ekkora parasztnak barátnője?? ha nekem ilyet mondana a pasim letépném a tökeit......
2009. okt. 15. 16:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet akkor, hogy én vagyok a hevesebb és ö nem bírja a "kiképzést"... Egyébként van egy humora... ezért is állok kérdöjellel a dolog elött.
2009. okt. 15. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:

a 16:40-es valamit félreértett , a humor az ami kell :)

a szex egy játék :D

2009. okt. 15. 20:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor most ez pozitív vagy negatív?
2009. okt. 15. 22:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet, hogy a szex egy játék, de egyben a feszkó levezetése is.... ez pedig szerintem már vérmérséklet kérdése is...
2009. okt. 16. 04:34
 10/10 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Szerintetek akkor most ez pozitív vagy negatív?

ha csak ennyi a kérdés, akkor teljes mértékben negatív

2009. okt. 16. 13:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!