Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tudtok ajanlani amivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudtok ajanlani amivel megtudom novelni a peniszem hosszat es vastagsagat mert eleg kicsi olyat mondjatok amit esetleg kiprobaltatok es hasznalt is?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
ajjjjj
2009. okt. 14. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Verd ki kalapáccsal. :D :D Csak poén volt nem ke lepontozni.! Amúgy vannak erre külömböző készitmények álitólag de ezek tutira nem müködnek. Ha müködnének valakik már multi milliomosak lettek volna ebből. Fogadd el magad úgy ahogy vagy. Nem a méret számit.!
2009. okt. 14. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy ezzel az uncsi szöveggel untatlak de én is csak azt tudom mondani, hogy a nem a méret a lényeg. De tényleg. Jolvan lehet hogy nem számít a véleményem, mert 17 éves vagyok, de tudd hogy ténlyeg nem számít. 17/L
2009. okt. 14. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyerekzoknit húzz rá, hogy melegítse.
2009. okt. 15. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Gipsz.
2009. okt. 15. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Plasztikai műtéttel, de persze 1 000 000 alatt nincs

2009. okt. 15. 13:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!