Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapok ilyen méretekre megfelelő ovszert? És ha igent milyent? 130mm magasság és 110mm szélesség (kerület)
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 19:10
1/15 anonim válasza:
attól, hogy mm-ben adod meg, nem lesz nagyobb =)
3/15 anonim válasza:
Max nem göngyölöd végig. Én a Durexet ajánlom.
4/15 A kérdező kommentje:
de a vastagsága elég?
2009. okt. 14. 20:08
5/15 anonim válasza:
A kotonnal ne próbálkozz. A te valamid szerintem ki...ot vékony.
De van a gyógyszertárakban egy olyan valami aminek az a neve hogy Műtőujjas, az szerintem passzolni fog
6/15 anonim válasza:
"tolómérővel"
baz*zzzzzzzzzzzzzzzzzdmeg!
még most is fetrengek a nevetéstől!!!!!!!!!!!!!!
XDXDXDXDXDXDXD
kur*vajó:D:D:D:D:D
7/15 anonim válasza:
Csak 13 centi a farkad? :O
Akkor a mama gumikesztyűjéről vágj le egy ujjat.
8/15 anonim válasza:
"szélesség (kerület)" - Na, akkor most melyik is? Tudniillik nem ugyanaz a kettő. Vagy majd eldönti az olvasó? Legalább az alapokat tanuljátok már meg geometriából, b@szd ki! (Nyilván kerületet mértél, de tudjatok már különbséget tenni ilyen alapfogalmak között.)
A magassághoz már nem is fűzök semmit... :)
9/15 A kérdező kommentje:
nehogy válaszoljatok..
2009. okt. 16. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!