Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki mindent megenged/megtesz a szexben a barátjának? Szerintetek az ilyen az r_ibanc, k_urva?
Figyelt kérdés
Mert én ilyen vagyok, és sokan ezt mondják rám. :( L/212009. okt. 14. 16:18
1/10 anonim válasza:
Nem ri.banc/ku.rva.
Ha a barátjának teszi meg..csak szerelmes..
De ne hagyd kihasználni magad;)
2/10 anonim válasza:
Sokan mondják? Miért, mindenkinek beszámolsz róla??
Amúgy ha csak a barátodnak teszed meg, akit feltehetően szeretsz, akkor ez nem r.bancság. Szerintem.
3/10 anonim válasza:
Ha a barátjának teszi meg akkor nem, ha mindenkinek akkor ahogy mondod.
4/10 A kérdező kommentje:
A barátnőimmel szoktunk beszélgetni, és ők mondták. Meg van pár barátnőm, akikkel már nem vagyok jóban, és ők meg terjesztik mindenfelé... De én is így gondolom, hogy nem fűvel-fával, hanem a barátommal csinálom, akkor meg miért vagyok ribanc? Sajna ezért a barátom is mérges rám. :(
2009. okt. 14. 16:27
5/10 anonim válasza:
ha mindent megcsinálsz neki és nem is élvezed, akkor hüly*e vagy de nem ribi.
csak olyat csinálj, ami neked is jó és élvezed.
6/10 anonim válasza:
Ha szereted a barátodat, és élvezed is, akkor egyáltalán nem vagy ribanc. Akkor lennél az, ha fűvel-fával megtennéd ugyanazt. Így viszont teljesen normális.
7/10 anonim válasza:
sztem ez teljesen rendben van.
más kérdés, h ez csak rátok tartozik, nem a barátnőkre, és akkor nem is pletykálnak majd rólad.
8/10 anonim válasza:
Már bocs, de a szexuális életed mióta tartozik másokra? Nekem teljesen világos, hogy az ilyesmi házon belül marad. Másoknak miért nem az?
9/10 anonim válasza:
Irigylem a párod. Nekem is ilyen nő kellene.
10/10 anonim válasza:
A barátnők rettentő irigyek. Ha azok mondják ne foglalkozz vele. A fiúk többsége pont azért van rossszban a barátnőjük barátnőivel, mert irigységből rendszeresen szart kavarnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!