Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a gátlásomat? Nem tudom elengedni magam szeretkezésnél, ha világos van. Az jár a fejembe, hogy a partnerem néz és tök gáz fejem van, ha elmegyek
Figyelt kérdés
Mással is van ez így? Mit tegyek?2009. okt. 14. 15:13
1/6 anonim válasza:
először is: fiú vagy lány vagy?
másodszor: eleinte csináljátok sötétben, és mikor már megszoktátok egymást, eljuttok egy olyan pontra, hogy nem érzed majd magad gáznak;) hidd el én is átestem ezen, de rájöttem, hogy régen sok hülyeség miatt aggódtam, amiről kiderült utólag, hogy a barátomat izgatta;)
2/6 anonim válasza:
Gyakorloj a tükör előtt, hogy ne legyen gáz fejed. Tegyél fel pár variációt kép formályában, és majd mi megmondjuk melyik áll jól Neked.
Kórus: Igen, képet! Képet!
3/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Az előbb csináltam magamnak vibrigel és felvettem videóra. Annyira nem gáz, de vannak amit mellőznöm kell, mert nekem nem tetszik. Nem teszek fel képet
2009. okt. 14. 15:28
4/6 anonim válasza:
Ne képet ,a videót tedd fel !!!! :D:D:D Na de most komolyan.A párodat nem zavarni hanem izgatni fogja amikor elmész,téged talán zavar az ő arca mikor elmegy?Mert biztos nem úgy néz rád mint máskor.Ne gyakorolj tükör előtt mert az baromság.Csak gondolkozz el ezen.30/F
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez a tükrös nem jó ötlet mert ha azon jár a fejed hogy a tükörben most melyik is tetszett a legjobban? akkor már megint ott tartasz hogy nem engeded el magad! első válaszolónak igaza van! először sötét aztán már a fény sem okoz gondot:)
6/6 anonim válasza:
Azért írtam, hogy tegyen fel képeket, majd mi eldöntjük mi gáz és mi nem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!