Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát nekem egy elég kínos problémám van és senkivel sem tudom megbeszélni se barátokkal a szülőkkel meg aztán végképnem! 5 hónapja hogy elvesztettem a szüzességem és nem kívánom a szexet és orgazmusom sincs nagyon. Mi lett velem? Ti jártatok már igy?
Figyelt kérdés
De nem a barátommal van gond ez biztos mert tapasztalt gyengéd és hát eléggé rendben van mindene sokáig is birja meg minden!bennem változott meg valami mert mikor szűz voltam akkor minden rendben volt nagyon kívántam és tökre izgatott a barátom közelsége de valami történt.arra gondoltam hogy lehet hogy azért mert nem mondhatom el senkinek mindenkinek adnom kell a szüzet még a legjobb barátnőmnek is..és ez nyom nagyon belülről..de ez nem tudom lehetséges vagy mástól?? Mit csináljak? Mitől lehet?! Helyrejövök?2009. okt. 14. 15:02
2/18 anonim válasza:
én négy hónap után mondtam el anyumnak, mert már annyira gyötört, nem élveztem én sem, és csak aggasztott, mivan ha rájönnek, vagy valami ilyesmi, elmondtam neki(hisz úgysem tud mit csinálni) és megnyugodtam minden rendben ment!
amúgy úgy voltam vele, h. elég nagy voltam a sexhez, akkor elég nagynak kellett lennem ahhoz is, h. vállaljam..:P
neked is ezt mondom, mi lesz ha megtudják? huhh nem dől össze a világ...
hidd el jobb lesz..
3/18 bibi05 válasza:
Ha úgymondd nincs benned "lelki béke", tartasz valamitől, szorongsz, az kihathat az orgazmusra is.Csak nyugodj meg és ne feszengj az sehova nem vezet, mondd el, hiszen a legjobb barátnőd. Lehet megsértődik, de ha nem ért meg akkor nem is olyan jó barátnő, meg szerintem te sem tartod annak, mivel nem mondtad el neki. Oké, te dolgod, magánügy. De akkor miért szorongsz ettől?
4/18 anonim válasza:
amúgy második vagyok, előtte elmondtam a a barátnőmnek(legalábbis azt hittem az!) kiröhögött meg kiosztott, megbántam...
5/18 A kérdező kommentje:
az önkielégités segithet????
2009. okt. 14. 15:16
6/18 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok amugy..mondjam el???ááá nekem végem lesz a szüleim mindent megértenek de azt hogy az ő picinagy lányuk már nem szüz...azt nem tudnák elfogadni-viselni.csalódást okoznék,meg minden.de akkor ez lesz a probléma??nem velem van ugy gond testileg vagy nem is tudom hogy ..szóval akkor nem az hogy rosszul működök vagy ilyesmi.mert mikor szüz voltam akkor nagyon is rendben voltam.aztán meg bummm lett valami
2009. okt. 14. 15:21
7/18 A kérdező kommentje:
a szorongás oka a barátnőm terén ...neki nem lehet ilyeneket elmondani ezt nehéz lenne elmagyarázni.
2009. okt. 14. 15:32
8/18 anonim válasza:
nem, az önkielégítés egyáltalán nemfog segíteni. rászoksz, azaz megszoksz egy bizonyos technikát amivel elmész, és mégannyira sem fog tudni a barátod kielégíteni.
itt csak az segíthet, ha elmondod végre a szüleidnek, és felszabadultam tudsz a szex alatt is viselkedni.
9/18 anonim válasza:
Hát, nekem ahogy ezt így olvastam, elsőre az ugrott be, hogy hát mi is történt? Lefeküdtél vele. Lehet, hogy azt mondod, hogy szép meg jó, csak valahol tudat alatt szeritem nem ezt vártad. Mert jó a szex, de mégse az a nagy bumm, amit anno elképzeltél minden tapasztalat híján.
10/18 A kérdező kommentje:
nem igazán képzelegtem....és nem arról van szó hogy csalódtam volna vagy ilyesmi..ha nem hogy valami lett velem..
2009. okt. 14. 16:33
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!