Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
19 éves szűz lány vagyok.A barátommal közel 7 hónapja vagyunk együtt.Ő nagyon szeretné,ha már megtörténne a dolog-de én még várnék vele-főleg azért,mert félek a terhességtől-tudom,h kicsi az esélye,ha megfelelően védekezünk,de mégis tartok tőle.Ti hogy látjátok ezt?Köszönöm a válaszokat!:)
2009. okt. 14. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha kívánod és szereted, miért ne, csináljátok :) De a legfontosabb a biztonság, mindenképpen használjatok gumit :)
2009. okt. 14. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
én neked adok igazat várj még vele pár évet. mondd meg neki h ha annyira nem nyugszik nyaljon ki nyugodtan. az is olyan majdnem.
2009. okt. 14. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
pár évet?:D sztem a 7 hónap már elég idő. én a helyedben már megtenném. később sem fogsz kevésbé tartani a teherbeeséstől, mint most. hapedig védekztek rendesen, az esély erre kb 0%. főleg hamég az óvszert is megnézitek h nem e lyukadt ki
2009. okt. 14. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

Nem lehet az év 365 napján teherbe esni, ha pontos mensesed, akkor gumi nélkül is mehet. De gumival nem lesz baj, figyeld a naptárat, és szerezzetek egymásnak sok örömöt!

Jameg, ott az anál, a természetes fogamzásgátlásra.

2009. okt. 14. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Verd ki neki, alkalmazz ciciszexet, vagy elégítsd ki orálisan. Aztán irány a nőgyógyász, és konzultálj a fogamzásgátlásrós. Istenem, ez már a XXI. század
2009. okt. 15. 13:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!