Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túlságosan félek a nemkívánt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan félek a nemkívánt terhességtől. Vagy csak ráparázok?

Figyelt kérdés

nem élek gyakori szexuális életet. multkor egy srác azt tanácsolta h elmegy petting közben, hogy a szex hosszabb legyen, de nem akartam belemenni, mert iszonyuan félek attol, hogy akármilyen formátumban teljesen véletlenül (kéz, ujjazás, köröm alatti sperma - [ez mennyire lehetséges?]) belémkerül.

mit tanácsoltok hogyan kerüljem el ezeket? az élvezés után egyböl irány a fürdöszoba? vagy tulságosan ráparázok? (természetesen óvszerrel folytatnánk)

igazából az is mindig probléma volt, hogy akármennyire is védekezünk, bennem van a félsz. 20

2009. okt. 14. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:

túlparázod, ez elég egyértelmű.

nyugodtan elmehet a pasid szex előtt, megmossa, megtörli utána a péniszét, és ennyivolt. a spermák behalnak a klóros vízben, kb azonnal. szabad levegőn pedig max 30 mp-ig élnek.

úgyhogy enynire nemkell erre ráparázni, mert csak ront az élvezeten.

2009. okt. 14. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
ha nagyon félsz ettől még gumi mellett is, használj pluszban hüvelytablettát. Az együttlét előtt kb. 10 perccel felhelyezed, nem marad benned tabletta formájában, hanem 'szétmálik' és maximum váladék formájában távozik belőled, ha jól tudom 2 órán keresztül hat, de vigyázz vele ezeket főleg gumi mellé ajánlják, de ha félsz a petting során keletkezett spermától én ezt tanácsolom, és vény nélkül kapható, de jobb ha előtte egyeztetsz a nőgyógyászoddal
2009. okt. 14. 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is mindig ettől félek,de jó,h.nem vagyok veel egyedül....Bocs ha nem adtam hasznos válszt!
2009. okt. 14. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:

túlparázod.

próbálj meg ezen változtatni, mert rányomja a bélyeget a szexuális életedre. ha megfelelően védekeztek, egyszerűen nem leszel terhes. én 7 évig éltem gyakori (szinte minden napos) nemi életet óvszerrel, egyszer nem lyukadt ki. most egy éve szedek tablettát, semmi probléma. ezeket azért találták ki, hogy védjenek. ergo, ha megfelelően védekezel, nem leszel terhes.

2009. okt. 14. 07:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Parázol. Egyébként meg a népgazdaságnak kellenek a lurkók.
2009. okt. 14. 09:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!