Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hogy győzzem le?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat, de az h szájjal elégítsem ki nem nagyon megy, egyszer már csináltam, de nem jött be nekem, én valamiért undorodom tőle. De szeretném csinálni neki, mert ő is kielégít mindig és én is szeretném ezt viszonyozni, de még is mit tehetnék, hogy legyőzzem ezt a fajta undort? Köszönöm előre is a válaszokat2009. okt. 14. 00:07
1/5 anonim válasza:
ne kapd be rögtön az egészet, csak szépen fokozatosan szokj hozzá. először csak nyalogasd, nemkell h rögtön így is menjen el. csak fokozatosan, mindig egyre többet kényeztesd ott.
2/5 anonim válasza:
El kéne neki mondanod, mert így nem jó :( Pont az előbb írtam egy ilyen jellegű kérdéshez, ott is írták hogy undorodnak tőle és nem izgulnak fel rá, nem is kell kimondottan ráizgulni, de kényszerből semmi képp sem jó :( Ha nem szeretnél vele erről beszélni, mert nem szeretnéd megbántani, akkor én is azt tanácsolom mint az első válaszoló, és úgy csinált, hogy ne érje a torkodat, mert ha undorodsz tőle és torkot ér akkor nem lesz jó vége! Ha meg külön azt kéri, hogy menj mélyebbre, akkor mond meg neki hogy neked úgy nem megy,
3/5 anonim válasza:
Gondolj másra, igyál előtte alkoholt, használj ízesített sikósítót, vagy lekvát, tejszínhabot, mogyorókrémet (ha nem vagy rá allergiás.)
Mi lesz, ha az análszexel áll elő?
4/5 anonim válasza:
Először csak 1-2 percig csináld, s pattanj rá. Aztán mindig tovább. velem is ez volt a baj. S eleinte mindig csak tök sötétben csináltam. Vagy ha nem vagytok sötétben figyeld a reakcióját, tetszeni fog neki, s majd megbátorodsz, ez engem felvillanyoz, ha látom h a Párom imádja.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Beszéltem már erről vele, szóval tudja, hogy én ezzel. hogy vagyok és nem erőlteti a dolgot, de nekem akkor is rossz, hogy ő kielégít mindenhogy, de én meg erre "képtelen" vagyok... :/
De megfogadom a tanácsaitokat h eleinte csak szépen lassan stb... nagyon szépen köszönöm :)
2009. okt. 14. 19:09
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!