Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi volt a legmerészebb dolog, amit már feldugtatok magatoknak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 23:45
2/12 anonim válasza:
Ez miért a fiúknak szól,és egyáltalán hova?
Ja oda,én is csak az ujjam,de azt is egészségügyi ellenőrzés célzattal.Semmi jó nem volt benne,és semmi nagyobb dolgot nem kívánok feldudni ha nem muszáj:D
3/12 anonim válasza:
a nyád fényképe. Amikor már jó szaros lett, kihúztam, és belenyomtam a bu zi pofá dba.
4/12 anonim válasza:
most már minden második kérdés erről szól :) fiatalok, kezditek felfedezni a prosztatátokat, és hogy kellemes dolgok is történhetnek arra? Azért óvatosan, így is elég buzł jutott már erre a világra...
5/12 anonim válasza:
Könyörgöm, ne dugdoss fel magadnak semmit! Aztán majd nem tudod, felnőttként miért lesznek széklettartási problémáid! A nyúlkálást hagyd meg az urológunak évente egyszer!
6/12 anonim válasza:
A széklettartási probléma egy nagy hoax, a web tele van orvosi hivatkozásokkal, amelyek mind azt igazolják, hogy az anális szex nem okoz inkontinenciát - viszont nagyobb dolgokkal, pl. öklözés, már érdemes vigyázni. De még attól sem kell öregkorodban pelenkát viselned.
7/12 anonim válasza:
Végbélkúp: de azt sem én hanem leginkább anyukám - úgy 0-3 éves koromig néha, amikor kellett. :)
8/12 anonim válasza:
piha.. hajsütővasat, sajtreszelőt, terménydarálót, és egy teli erőspistás üveget, de az eltört.
10/12 anonim válasza:
hasmenés elleni végbélkúp(komolyan)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!