Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi ido utan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi ido utan fekudjek le a baratommal? Na es milyen az elso alkalom?

Figyelt kérdés
olyan benan erzem magam, 22 eves lany vagyok es meg szuz.
2009. okt. 13. 00:32
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
akkor érdemes megtörténnie, mikor épp olyan a hangulat, hogy kedved van hozzá, adja magát. persze érdemes először kipuhatolni, hogy az illető nem kifejezetten erre hajt-e, és utána eltűnik, mikor sz*ar a fűben. az egészet nem kell túllihegni, én 29 éves vagyok, és 23 éves voltam, mikor megtörtént. előtte nem volt alkalmas, ő az volt, és soha nem bántam meg. így akartam, és tök jó volt, és sosem aggódtam, hogy mi lesz velem :)
2009. okt. 13. 01:29
 2/8 anonim ***** válasza:
26%

22 éves szűz? Na ez az amit nem hiszek el. Akkor magadnak csinálod kézzel? fú

Ha netán ez mégis komoly akkor ne várj vele.

Vénlány akarsz maradni? Tudod milyen jó dolgot utasítasz el? Bár aki ennyit dilemmázik rajta meg ilyen véresen komolyan fogja fel az szerintem nem is tudja már majd élvezni. Nem kell ezen filózni csak csinálni kell.

2009. okt. 13. 01:46
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem időtől függ. Nincs olyan egyetemes idő hogy ha ennyi eltelik akkor már lefeküdhettek.

Akár már az első randin is nyugodtan lefeküdhetsz valakivel.

De valóban alkalom kell hozzá. Ha Te is akarod akkor ne várj vele. És ne szégyeld magad, hogy még szűz vagy mert nincs miért. Nehogy már mások mondják meg mikor legyen az első alkalom.

2009. okt. 13. 02:13
 4/8 anonim ***** válasza:

akkor csináld, amikor te szeretnéd.

miért kellene erről másoknak dönteni? :)

2009. okt. 13. 02:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után??? Amikor jól esik! Ne ezzel számolj, ne jutalomnak tartogasd, amit csak valamennyi idő után vagy alkalomra adsz. Ne légy számító. A szex az két ember között természetes.
2009. okt. 13. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem legalább 5 percet várjál vele
2009. okt. 13. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
akkor feküdj le vele, amikor szeretnél. hülyeség ez a konkretizálás h márpedig fél évet várni kell. nem, nemkell. mindenki döntse el maga, h mikor érzi magát készen rá. és senki nemlesz attól kevesebb h ő csak 1 hónapot várt.
2009. okt. 13. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp várjál 30 éves korodig, akkor biztos szeret.
2009. okt. 21. 12:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!