Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik:kit zavarna vagy lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik:kit zavarna vagy lenne kellemetlen számára, ha naponta a felesége vagy barátnője többször is végigmatatna rajtatok? El löknétek magatoktól vagy hagynátok?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen fontos,hogy a vége szex legyen,csak a jóérzés kedvéért?
2009. okt. 12. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mármint hogy a saját barátnőm? Végigmatat? Nem tudom mi az a végigmatatás, de ha nekem jó akkor miért ne csinálhatná?
2009. okt. 12. 12:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia!

A végigmatatás alatt mondjuk- egy kis erotikus simogatás,csókolgatás minden hol-igy gondoltam.Köszi a választ.

2009. okt. 12. 12:56
 3/10 A kérdező kommentje:
És bocsi,rosszul irtam:feleséged vagy barátnőd.
2009. okt. 12. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

ez a szituációtól függ.

ha éppen dolgozok és erősen kell koncentrálnom valamire akkor zavarna. különben meg jöhet... sőőőt... :)

2009. okt. 12. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:

hát ha épp olyan helyen vagyunk, vagy épp olyan dolgot csinálok, amikor nemtudnék koncentrálni akkor zavarna.

és akkor is zavarna, ha folyton "végigmatatna" ha tudnám h szex nemlesz belőle még egy jó ideig. mert hidd el, előbbutóbb már inkább kellemetlen az, hogy folyton felhúz a nőm, de szex meg sosem lesz, csak a nap végén vmikor.

2009. okt. 12. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem szokott. Imádom. Pld vezetés közben, vagy amikor dolgozok, elkezdi masszírozni a halántékom, simogat, vagy vakarássza a fejem.. Imádom..
2009. okt. 12. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:
engem is mindig fogdos a barátnőm, én nagyon szeretem. mondjuk ha olyan helyen vagyunk ahol kellemetlen ha látszata is van a fogdosásnak akkor leállítom. :)
2009. okt. 12. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:

párom is szereti

de tudom hol szabad és hol nem

pl vásárlás közben nem kezdem el a hátsóját markolászni,és a szülőknél sem ülök ugy az ölébe hogy feláljon neki:d

2009. okt. 12. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem otthon, kihaltabb utcán, moziban, stb simán.

szülők előtt, vagy a tömeg közepén nem feltétlen örülnék neki...

2009. okt. 12. 16:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Én is úgy gondoltam,hogy csak akkor,mikor nem zavaró,ha van rá idő és nem nyilvános helyen!

Csak azért kérdeztem,mert nálunk otthon a páromat nagyon zavarja,azt mondja nem kell állandóan matatni rajta!De engem mindig izgalomba hoz,mit tegyek?

2009. okt. 13. 11:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!