Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik:kit zavarna vagy lenne kellemetlen számára, ha naponta a felesége vagy barátnője többször is végigmatatna rajtatok? El löknétek magatoktól vagy hagynátok?
Szia!
A végigmatatás alatt mondjuk- egy kis erotikus simogatás,csókolgatás minden hol-igy gondoltam.Köszi a választ.
ez a szituációtól függ.
ha éppen dolgozok és erősen kell koncentrálnom valamire akkor zavarna. különben meg jöhet... sőőőt... :)
hát ha épp olyan helyen vagyunk, vagy épp olyan dolgot csinálok, amikor nemtudnék koncentrálni akkor zavarna.
és akkor is zavarna, ha folyton "végigmatatna" ha tudnám h szex nemlesz belőle még egy jó ideig. mert hidd el, előbbutóbb már inkább kellemetlen az, hogy folyton felhúz a nőm, de szex meg sosem lesz, csak a nap végén vmikor.
párom is szereti
de tudom hol szabad és hol nem
pl vásárlás közben nem kezdem el a hátsóját markolászni,és a szülőknél sem ülök ugy az ölébe hogy feláljon neki:d
szerintem otthon, kihaltabb utcán, moziban, stb simán.
szülők előtt, vagy a tömeg közepén nem feltétlen örülnék neki...
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Én is úgy gondoltam,hogy csak akkor,mikor nem zavaró,ha van rá idő és nem nyilvános helyen!
Csak azért kérdeztem,mert nálunk otthon a páromat nagyon zavarja,azt mondja nem kell állandóan matatni rajta!De engem mindig izgalomba hoz,mit tegyek?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!