Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek, hogy probléma lesz belőle, hogy soha (vagyis nagyon-nagyon ritkán) tudok elélvezni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Két hónapja élek szexuális életet. És eddig kétszer mentem el. A barátom mindent megtesz, hogy nekem jó legyen, és éppen ez a baj. Ha nem törődne vele, akkor nem idegeskednék, mert akkor betudnám annak, hogy nem szentel elég figyelmet rá. Ő viszont mindent, de tényleg mindent elkövet, hogy orgazmusom legyen. Vagyis ő azt mondja, hogy nem azért csinálja, hogy orgazmusom legyen, és ne is gondoljak rá, hanem azért kényeztet, mert imád kényeztetni, és játszani a testemmel. De én tudom, hogy azért csinálja, hogy elmenjek. De nekem nem sikerül, és már szörnyen kényelmetlen ez a helyzet nekem. Élvezem az együttlét minden formáját, mégsem tudok elélvezni, és félek, hogy ezzel megbántom a barátomat. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy benne van a hiba. Mert nem ő a hibás. Múltkor már sírva kértem, hogy ne kényeztessen, hanem dugjon meg, és élvezzen el, mert én már nem bírom ezt az egész szenvedést, hogy neki már szerintem zsibbad a keze, és a nyelve is, mégsem tudok elmenni. Mit csinálhatnánk? Kívánom őt, és szeretem, bízok benne, és el tudok lazulni mellette, ilyen probléma nincs. De egyszerűen nincs szinte soha orgazmusom. Valami megoldás? Földig rombolom az egóját ezzel? Már gondoltam rá, hogy meg kellene játszanom az orgazmust, de egyrészt észrevenné, hogy csak megjátszom, másrészt nem akarom becsapni, mert annál fontosabb nekem, minthogy hazudjak.2009. okt. 11. 19:09
1/8 anonim válasza:
maszturbálj otthon egyedül hogy megismerd hogyan tudsz elmenni, ritmus, stb.
2/8 anonim válasza:
Nem a Te hibád. Nem minden nőnek van orgazmusa minden együttlét alkalmával. Gondolj közben valami számodra nagyon erotikus dologra, koncentrálj csak arra amit a párod csinál, lazulj el. Ha görcsölsz soha nem lesz orgazmusod. Vannak olyan nők akiknek életükben csak 2-3 alkalommal jött össze. Ha meg a párod szeret kényeztetni akkor hagyjad. Esetleg megbeszélhetnéd vele a problémádat, hogy neked ez nem igazán megy, jó vele meg minden, de neked elég az is, hogy ha csak magával törődik közben. Ne színlelj azzal nem csak a párodat, de saját magadat is becsapod. Idővel úgyis össze fog, majd jönni. Lazulás, gyakorlás...
3/8 anonim válasza:
2 hónap szexuális élet az nagyon kevés.Ahogy telik az idő egyre jobb lesz majd a szex,és biztos vagyok benne,hogy előbb utóbb elélvezel,de csak akkor ha ezt a megfelelési kényszert a barátoddal szemben leveted magadról.
4/8 anonim válasza:
Szerintem tudatalatti gondok vannak, szorongás valamitől, vagy félelem. Pont attól, hogy nem lessz orgazmusod. Túl sokat rágódsz ezen. Megjáccani nem érdemes.
5/8 anonim válasza:
nekem 4 hónap alatt egyetlen egyszer volt:)
6/8 anonim válasza:
"Múltkor már sírva kértem, hogy ne kényeztessen, hanem dugjon meg, és élvezzen el"
Heartwarming...
Ne görcsölj, és semmiképp ne játszd meg, annak aztán tényleg nincs értelme. Az előttem szólokhoz nem tudok többet hozzátenni.
8/8 anonim válasza:
"Múltkor már sírva kértem, hogy ne kényeztessen, hanem dugjon meg, és élvezzen el"
Elég hül*ye vagy! Örülj neki, h ilyen pasid van, aki kényeztet!
Ha szarna rád és megdugna, akkor azért lennél frusztrált, h soha sem figyel, ennyi erővel prosti is lehetnél nem?
2 hónap alatt még nem alakul ki a tökéletes szexhez a tapatalat, még egyre jobb lesz.
És még annyit, hogy lehet hogy ő nem csinálja jól.
Beszéljétek meg, neked mi a jó, mi esik jól.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!