Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntuk egymást? 7hónap után?
Figyelt kérdés
A barátommal 7hónapja vagyunk együtt..és mostanára eljutottunk odáig,hogy 1-2hete már egyikünk se kívánja annyira a szexet. Illetve én addig se voltam annyira beindulva,ő viszont igen.
És most azt mondta,hogy mi van ha szex terén meguntuk egymást,vagy ha nem tudjuk annyira felizgatni egymást.
Egyikünk sem szakítana a másikkal ezért,de félek,hogy mégis lesz ennek valami következménye.
Mit tehetnék,hogy minden olyan legyen,mint az elején? Vagy még jobb!
2009. okt. 11. 17:05
1/8 anonim válasza:
Az egyik lehetőség hogy megpróbáljátok valamivel feldobni a szexuális életeteket, próbáljatok ki valami újat, amit előtte nem. Ha szeretitek egymást csak ez nem működik, akkor ezzel megoldható. Ha viszont már az érzések is kihülőben vannak, annak is lehet ez egy jele, de akkor nem biztos hogy megoldható... Beszélgessetek sokat arról hogy ki mit érez a másik iránt, nem lenne-e jobb ha abbahagynátok. Előfordulhat az is, hogy stresszesek vagytok valami miatt, és egyszerűen nincs kedvetek hozzá, ezt mind mind meg kell beszélnetek. Ha a kommunikáció rendesen működik köztetek, akkor rá fogtok jönni, hogy mi a baj.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy szeret,és hogy nem unt meg.
Mert minden ugyanolyan,mint volt.És hogy szerinte ezért hülyeség lenne szakítani. Csak, hogy a szexet nem akarja már annyira ő se. De például tegnap,azért be volt indulva.
2009. okt. 11. 17:24
3/8 anonim válasza:
Hát...ez lehetséges lehet akkor is ha mostanában valamelyikőtöknek vagy akár mind kettőtöknek feszültebb napjai voltak mostanában...ez is előidézheti ezt az állapotot! a leírásod szerint szeretitek egymást és akkor ez biztosan így is van! és márpedig akkor kívánnotok kell egymást! kivéve ha tényleg nem a feszültség miatt...jah és az télleg jó ötlet az is ha feldobjátok valamival;)
4/8 anonim válasza:
Ha mindig ő van jobban beindulva, és mindig ő kezdeményez, azt meg lehet unni. És ez okozhat akkora frusztrációt, ami miatt már inkább nem is kívánja.
5/8 anonim válasza:
mikor feküdtetek le először? gondolom elég hamar. ez nagy hiba volt. Én fél év után feküdtem le a barátommal, és most így másfél év után sincs semmi gond a szexuális életünkkel.
6/8 anonim válasza:
utolsó ennek semmi lényege. én a barátommal 3.talin szexeltem tehát max. 1 hónap telt el ismerkedés után ennek már 2 éve és azóta is minden rendben sőt..
7/8 anonim válasza:
12:33 ennek örülök:) de én a kérdező esetéről beszéltem. Nem mondtam, hogy mindenkinél ez van, mert természetesen ez lehetetlen, de a kérdezőnek megromlott a szexuális élete, én csak 1 okot mondtam, ami lehetséges:)
8/8 anonim válasza:
Lepd meg valamivel, mutasd meg neki, hogy te sem untál még rá, és szereted.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!