Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt elítélendőnek tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elítélendőnek tartjátok vagy sem?

Figyelt kérdés

Rövid leszek: másfél éve nem volt kapcsolatom, hiányzik a törödés és mivel szűz vagyok nem írhatom azt h a szex is, de nagyon kívánom már. Van egy fiúbarátom (nem járunk) akinek tetszek és beszéltünk arról hogy történhetne köztünk petting és ha én úgy érzem akk szex.

Ha nem is fekszek le vele de a petting szerintetek belefér?

17/L

2009. okt. 10. 22:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
ezt te dontod el...visszont a sexbe vard meg az igazit mert csak akkor jo ha szereted azt akivel lefekszel....csak ugy elvezet...
2009. okt. 10. 22:16
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
ha szerinted megbízhatsz benne,és nem fogja világgá kürtölni,hogy mit csináltatok,szerintem engedd,ha szeretnéd ;)
2009. okt. 10. 22:16
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
Így kell ügyesen elqrvulni. Gratulálok,kislány!
2009. okt. 10. 22:17
 4/18 anonim ***** válasza:
28%

de bunkó vagy! nem azt mondta,hogy fűvel fával! csak azza la fiúval!

egyébként szerintem sem szabad a szexet vele csak a pettinget

2009. okt. 10. 22:19
 5/18 A kérdező kommentje:

köszönöm h ilyen hamar írtatok:)

22:17-es kicsit félreérted:)én kizárólag csak vele tenném meg, hiába mondaná más,mert őt jól ismerem és tudom h biztosan nem fogja világgá kürtölni

köszi utolsó:) jól esett h mellettem állsz:) a szexel meg várok h azzal történjen meg akit szerelemből szeretek:) magam is meglepödök h ilyeneket kérdezek de a petting sztem belefér:)

2009. okt. 10. 22:24
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Jó kérdés.

A nőknek általában érzelmi kötődés szükséges a szexuális kapcsolathoz, de a dolog visszafelé is igaz: akivel lefekszenek, ahhoz elkezdenek érzelmileg is kötődni.

Te döntsd el, hogy milyennek érzed a "kapcsolatot", illetve mennyire fontos Neked a szex.

Szerintem egyébként maradjatok a petting mellett, azzal gyakorlatilag mindenféle módon kényeztethetitek egymást anélkül, hogy betenné - tehát a káposzta is megmarad és a kecske is jóllakik!

2009. okt. 10. 22:47
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha petting lesz, akkor legkésőbb néhány hónapon belül szex - vagy szakítás. Ez 100%
2009. okt. 10. 23:28
 8/18 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Szerintem nyugodtan várjál még, hidd el, nem szabad elkapkodni, semmiről nem maradsz le. Várd meg azt, akit igazán szeretsz. Szerintem azért a petting pont hogy arról szól, hogy jól teszel annak, akit szeretsz. A szex, vagy dugás (maga az aktus) még úgyahogy elmegy érzelmek nélkül, de a petting szerintem nem... nekem legalábbis nem menne...

2009. okt. 10. 23:46
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
A pettingből úgyis tovább fogtok menni én is így voltam mind az 57 csajommal mind csak petting-i akart aztán már nem bírt leállni a sex-ig!
2009. okt. 11. 00:08
 10/18 A kérdező kommentje:

57 csaj..LoL xD

igazából már majdnem 2 éve várok és egyszerűen nincs senki :S a volt barátommal is a pettingig jutottunk, ezért "merném bevállalni", de nekem is vannak vágyaim :S és szeretném ha "vki" kényeztetne és törödne velem egy picit,

ez a fiú mondta h lehetne több is ebből a kapcsolatból, de ennek ellenére jó ideig nem lesz vele szex :)

köszönöm szépen a válaszokat:)

2009. okt. 11. 21:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!