Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha mindent megengedek szeretkezés közben a barátomnak?
sztem ameddig mind a kettőtöknek nagyon jók ezek a dolgok, addig nem lehebelőle baj
18/F
Ettől ne félj. Semmi baj azzal, hogy sok mindent kipróbáltok. Főleg akkor nincs gond, ha ezek a praktikák, neked is bejönnek. Tanulni nem szégyen ... átélni extrém, kicsit bizarr dolgokat sem az. Fiatalok vagytok, élvezitek. Ez a lényeg.
( és most megyek sírok egy kicsit a sarokban... )
:)
szija!
nekem ugyanilyen gondom volt a volt párommal (nekem is ő volt az első). mi úgy jöttünk össze h neki még megvolt a régi bnője is közben, azóta már elhagyta és velem van a sex pedig jobb mint valaha és tudom hogy a kezdeti bevállalósságomnak köszönhetem őt és azt h másfél éve töretlen a vonzalom.
szerintem sem baj ha mindektten élvezitek :)
(am szijja Jucyy :D)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Természetesen szó sincs arról, hogy csak ő élvezné ezeket a dolgokat. Én is nagyon élvezem, ha nem így lenne, nem csinálnánk, mert abban maradtunk, hogy csak azt csináljuk meg, ami mind a kettőnknek örömet okoz.
"abban maradtunk, hogy csak azt csináljuk meg, ami mind a kettőnknek örömet okoz."
Amíg ez él, ne aggódj :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!