Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj, ha mindent megengedek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha mindent megengedek szeretkezés közben a barátomnak?

Figyelt kérdés
Ő az első barátom, akivel lefeküdtem. Az elején nagyon szolídan csináltunk mindent. Szép lassú szerelmeskedéseink voltak misszionárius pózban. De már egy hét után kezdődött a "vadulás". Először csak a pózokkal variáltunk, aztán elkezdtem egyre vadabbul mozogni. Először az orális kényeztetést csak úgy csináltamm, hogyha fekszik, aztán megkérdezte, hogy ellenemre lenne-e, ha úgy csinálnánk, hogy én közben térdelek, ő meg mozgatja a fejemet. Belementem ebbe is, és nagyon jó volt. Aztán jönnek a kérések az ő, illetve az én részemről is, és mindketten minden kérésére a másiknak (kikötözés, arcra élvezés, anális izgatás, szerepjáték, popsi verés, új helyszínek stb.) igent mondunk. De félek tőle, hogy idővel csak mint egy szexuális tárgyra, úgy fog rám tekinteni a barátom, aki füttyszóra ugrik. Lehet ebből a későbbiekben gond?
2009. okt. 10. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem ameddig mind a kettőtöknek nagyon jók ezek a dolgok, addig nem lehebelőle baj

18/F

2009. okt. 10. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ettől ne félj. Semmi baj azzal, hogy sok mindent kipróbáltok. Főleg akkor nincs gond, ha ezek a praktikák, neked is bejönnek. Tanulni nem szégyen ... átélni extrém, kicsit bizarr dolgokat sem az. Fiatalok vagytok, élvezitek. Ez a lényeg.

( és most megyek sírok egy kicsit a sarokban... )

:)

2009. okt. 10. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szija!

nekem ugyanilyen gondom volt a volt párommal (nekem is ő volt az első). mi úgy jöttünk össze h neki még megvolt a régi bnője is közben, azóta már elhagyta és velem van a sex pedig jobb mint valaha és tudom hogy a kezdeti bevállalósságomnak köszönhetem őt és azt h másfél éve töretlen a vonzalom.

2009. okt. 10. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
-volt, bocsánat, még most is a kedvesem :)
2009. okt. 10. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem sem baj ha mindektten élvezitek :)

(am szijja Jucyy :D)

2009. okt. 10. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha odafigyeltek arra, hogy mindkettőtök élvezze a szex bármelyik formáját, akkor nem lesz olyan torzulás, hogy belőled egy két lábon járó mell-punci kombó válik. Ha úgy érzed, csak ő élvezi a szexet, csak ő elégül ki, akkor viszont már egyoldalú a dolog és baj van.
2009. okt. 10. 21:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Természetesen szó sincs arról, hogy csak ő élvezné ezeket a dolgokat. Én is nagyon élvezem, ha nem így lenne, nem csinálnánk, mert abban maradtunk, hogy csak azt csináljuk meg, ami mind a kettőnknek örömet okoz.

2009. okt. 10. 22:42
 8/9 anonim ***** válasza:

"abban maradtunk, hogy csak azt csináljuk meg, ami mind a kettőnknek örömet okoz."

Amíg ez él, ne aggódj :D

2009. okt. 11. 02:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Háborúban és szerelemben mindent szabad!
2009. okt. 11. 21:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!