Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy leírtam. Gyakori ez másnál is?
szerintem hagynod kéne magad :)
nem gondolod, hogy lehet, hogy beleszerettél? miért nem akarsz boldog lenni vele?
inkább próbáljátok meg kapcsolatban :)
lehet nagyon jól sülne el a dolog :)
sok sikert :)
Attól lehet, hogy hülye a kérdésed, legalábbis annak tűnik, mert nem ismerjük a szituációt a teljes mélységében, így csak annyi látszik, hogy tetszik neked egy lány, lehet hogy bele is szerettél, de nem akarsz vele lenni, mert ????? .
Ebből csak annyi látszik, hogy önerőből gátlod a boldogságodat.
Persze lehet, ha jobban kifejtenéd az okot, érthető lenne, de ne teregesd ki az internetre. Neked kell dönteni.
Szia! Hát ha nem akarsz soha érzelmileg függeni senkitől,és elnyomod az érzelmeidet,soha nem leszel boldog!! Sztem a csajszi nagyon örülne,ha tudná,hogy miket írogatsz itt! Mért nem mondod el neki? Lehet h ő is beléd van esve.
Ez nem úgy működik h Te kitalálod,hogy "ez most csak szex lesz". Miért nem lehetne több? Tudod,miért írom ezt? Mert rohadtul boldogtalan leszel,ha a szíved ellen teszel,én már megtettem ezt nem is olyan rég és nagyon de nagyon megbántam!!! Soha többet nem teszek ilyet.
Legyél racionális a tanulásban vagy munkában. De könyörgöm,a szerelemben neee!!! 28/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!