Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak úgy leírtam. Gyakori ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy leírtam. Gyakori ez másnál is?

Figyelt kérdés
Megismertem egy csajszit már egy jó ideje. Vonzónak tartom de nem vagyok szerelmes. Elég sokat beszélgettünk már, de egy idő után mondtam nekem ez nem jó, én szeretnék lefeküdni vele. Némi vonakodás után benne volt, nem egyszer találkoztunk már, nagyon boldog amikor velem lehet, de nem lehet komoly kapcsolat közöttünk. Én eddig úgy kezeltem mint egy testi-lelki "barátot". Próbálok magamnak parancsolni érzelmi téren, legtöbbször sikerül is, de most el vagyok kenődve, hogy nem találkozhatunk bármikor. (Persze Ő is). Hiányzik! Úgy érzem ez hiba. Talán időnként megengedhetem magamnak hogy gyenge legyek, de az eszem azt mondja, hogy most álljak meg. Ez pedig azt jelentené nálam hogy "likvidálnom" kell őt az életemből. Ez valóban így lenne? Vagy talán csak én vagyok nagyon szigorú magamhoz érzelmi téren? Nem tudom mi lesz ha újból jelentkezik. Nem akarok érzelmileg függeni senkitől, főleg nem olyantól, aki nem lehet mindíg velem. Ugyanakkor legbelül vágyok az ölelésére, és a gyengédségre (ami egyébként szerintem megint csak nem szabadna hogy jelen legyen egy szimpla szexpartnernél). Gondolom muszály ilyen helyzetben itt meghúzni a határt, és nekilátni kitörölni őt az emlékezetemből...
2009. okt. 10. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem hagynod kéne magad :)

nem gondolod, hogy lehet, hogy beleszerettél? miért nem akarsz boldog lenni vele?

inkább próbáljátok meg kapcsolatban :)

lehet nagyon jól sülne el a dolog :)

sok sikert :)

2009. okt. 10. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Ahhoz le kellene zárnia az amúgy "gatya" múltját. De ez nem megy egyik napról a másikra nála.
2009. okt. 10. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi a baj azzal, amit írtam? Miért nem ír szinte senki...?!
2009. okt. 11. 01:12
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Attól lehet, hogy hülye a kérdésed, legalábbis annak tűnik, mert nem ismerjük a szituációt a teljes mélységében, így csak annyi látszik, hogy tetszik neked egy lány, lehet hogy bele is szerettél, de nem akarsz vele lenni, mert ????? .

Ebből csak annyi látszik, hogy önerőből gátlod a boldogságodat.

Persze lehet, ha jobban kifejtenéd az okot, érthető lenne, de ne teregesd ki az internetre. Neked kell dönteni.

2009. okt. 11. 02:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Hát ha nem akarsz soha érzelmileg függeni senkitől,és elnyomod az érzelmeidet,soha nem leszel boldog!! Sztem a csajszi nagyon örülne,ha tudná,hogy miket írogatsz itt! Mért nem mondod el neki? Lehet h ő is beléd van esve.

Ez nem úgy működik h Te kitalálod,hogy "ez most csak szex lesz". Miért nem lehetne több? Tudod,miért írom ezt? Mert rohadtul boldogtalan leszel,ha a szíved ellen teszel,én már megtettem ezt nem is olyan rég és nagyon de nagyon megbántam!!! Soha többet nem teszek ilyet.

Legyél racionális a tanulásban vagy munkában. De könyörgöm,a szerelemben neee!!! 28/L

2009. okt. 11. 08:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!