Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?
emiaat tuti nem fgo szakítani h. ha eddig veled volt és szeret
16/F
Hanyagold a push-up ot. Így kb tudja mire számítson.
Ha emiatt szakít akkor nem szeret, és örülj, hogy megszabadultál tőle. Ha meg Te érdekled és nem a cicik akkor is örülhetsz, legalább tudod, hogy szeret.
Biztos vagy benne,hogy neki akarod adni a szüzességed?
Ne aggódj nem fogja megemlíteni,hogy kicsik a melleid.Ha meg emiatt szakít veled akkor meg egy hülye!!!!!
Emígy nekem is kicsik a melleim és nagyon szereti őket a párom:)
A push up tényleg nem jó, nem csak a fiúnak hazudsz vele, hanem magadnak is...
nah most nem is ez a lényeg, szval ha a fiú szeret akkor nem érdekli h mekkora a melled, így is elfogad, ha nem akkor meg egy hülye s*ggfej.
Ezen én is nagyon sokat paráztam az első alkalom előtt, de semmi gáz! Valakinek kicsi, valakinek nagy. Én a kicsi kategóriába tartozom (áldom az eszét a push up melltartó kitalálójának), de egyáltalán nem zavar. A párom így szeret. Ne görcsölj ezen, mert csak elrontod ezzel az első együttlét élményét!!! Ha meg emiatt szakítana, akkor egy tapló,aki meg sem érdemelte, hogy vele voltál!
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!