Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Járok egy fiúval 3 hónapja, és lassan közeledik az első szex. Még szűz vagyok, de nem ez a gondom, hanem hogy mindig pushuppos melltartót hordtam, mert kicsik a melleim. De szex közben nem lehet rajtam melltartó. Mit fog szólni a barátom, ha meglátja, hogy szinte nincs mellem? :( Szerintetek szakít velem emiatt?
2009. okt. 10. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:

emiaat tuti nem fgo szakítani h. ha eddig veled volt és szeret

16/F

2009. okt. 10. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Hanyagold a push-up ot. Így kb tudja mire számítson.

Ha emiatt szakít akkor nem szeret, és örülj, hogy megszabadultál tőle. Ha meg Te érdekled és nem a cicik akkor is örülhetsz, legalább tudod, hogy szeret.

2009. okt. 10. 17:01
 3/10 nicol90 ***** válasza:

Biztos vagy benne,hogy neki akarod adni a szüzességed?

Ne aggódj nem fogja megemlíteni,hogy kicsik a melleid.Ha meg emiatt szakít veled akkor meg egy hülye!!!!!

Emígy nekem is kicsik a melleim és nagyon szereti őket a párom:)

2009. okt. 10. 17:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem vagyok biztos benne. Csak attól félek, hogyha emiatt szakítunk, akkor rajtam fog nevetni a haverjaival. :S
2009. okt. 10. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
valakiknek meg nagyobb. naés? :)
2009. okt. 10. 17:09
 6/10 anonim ***** válasza:
sztem aki nem először lát mellet az úgyis látja hogy pushupos és valszeg nem a hatalmas melleid miatt jár veled szóval ezen ne aggódj. ha a testalkatod olyan akkor teljesen mind1 sokszor nem a mell számít de ha olyan az alakod az kárpótolja az biztos szóval nyugi.
2009. okt. 10. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A push up tényleg nem jó, nem csak a fiúnak hazudsz vele, hanem magadnak is...

nah most nem is ez a lényeg, szval ha a fiú szeret akkor nem érdekli h mekkora a melled, így is elfogad, ha nem akkor meg egy hülye s*ggfej.

2009. okt. 10. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezen én is nagyon sokat paráztam az első alkalom előtt, de semmi gáz! Valakinek kicsi, valakinek nagy. Én a kicsi kategóriába tartozom (áldom az eszét a push up melltartó kitalálójának), de egyáltalán nem zavar. A párom így szeret. Ne görcsölj ezen, mert csak elrontod ezzel az első együttlét élményét!!! Ha meg emiatt szakítana, akkor egy tapló,aki meg sem érdemelte, hogy vele voltál!

21/L

2009. okt. 10. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj, mert ő meg - szavaidból ítélve még nem volt olyan alkalom, hogy egymás előtt meztelenek lettetek volna - azon fog idegeskedni, hogy neked passzol-e, elég nagynak találod-e a hímtagját, fel fog-e neki állni (bár ha volt már szexuális kapcsolata, akkor ezt át lehet ugorni), nehogy túl korán elmenjen, ne okozzon Neked fájdalmat...hosszú a sor és ha egy férfi tényleg szereti a párját, akkor ott a test - ha csak tényleg nem valami nagyon szélső dologról van szó => ez a Te esetedre nem igaz! - már nem von le semmit! Fel a fejjel és hajrá!
2009. okt. 10. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
kismell párti vok :D
2009. okt. 15. 22:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!