Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vásárosnaményban vagy környéké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vásárosnaményban vagy környékén ismertek prostikat?

Figyelt kérdés
Fontos lenne....Előre is köszönöm a segitséget.....
2009. okt. 10. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:

nem nem foglak lehurrogni, de szerintem bárhol találsz olyan lányt, elég ha csak elmész egy diszkóba! te dolgod, én nem firtatom miért! de amúgy miért nem keresel egy barátnőt, lehet jobb lenne, és hidd el mindenkinek megvan a párja!

de én nem szólok bele, amúgy bárhol bármikor találsz elég hozzá egy főút, vagy csak egy erre szóló hely!

lehet jobb lenne ha egy ésszakai bárba mennél, ott legalább nem olyan "leéltek" a lányok, és lehet nincs annyi veszély sem!

de az mondjuk mindenhol van!

2009. okt. 10. 16:48
 2/5 anonim válasza:
Menj Nyiregy felé ott találsz, közelebb nemhiszem, hacsak valamelyik cigánylány nem az. Én ott lakom de még nem találtam, ha találsz szólj :D
2009. okt. 10. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:
És Nyiregy felé milyenek ???? Néznek ki valahogy??? Mennyit kérnek????
2009. okt. 10. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
basszus.. hívj fel egy tudakozót.. am meg kurv@k mindenhol vannak..
2009. okt. 11. 12:35
 5/5 anonim válasza:
Nyiregy fele szinesek, feketék, cigányok. Nem tudom mennyit kérnek.
2009. okt. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!