Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki fagyasztotta már le a spermáját?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 15:02
1/9 anonim válasza:
Én egyszer betettem a párom óvszerét a mélyhűtőbe, nyáron finom jégkrém :)
2/9 anonim válasza:
miiiii??? a fagyott g*ci??? hát te teljesen beteg vagy. remélem csak vicceltél.
3/9 anonim válasza:
Én is fagyasztottam már le, levesbetéve nagyon finom ízt ad
háháh
4/9 anonim válasza:
dehogynem szép kocka alakura fagyasztottam, belenyomtam a pálcikát és voilá kész is a spermafagyi
mmm
5/9 anonim válasza:
Látom készülsz a jövőre amikor az emberiség a te genyódra lesz rászorulva. XD
6/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
én annyira azért nem nézlek hülyének.. :D
Anno az általános iskolás nyelvtan tanárom mesélte,hogy 20as éveikben két barátnője(nyilván nem ő... :D) rendszeresen lefagyasztották a párjuk gumiját, hogy megnézzék kinek mennyi spermát sikerült produkálnia..:)
tehát válasz a kérdésedre: igen van aki már lefagyasztotta:D
7/9 anonim válasza:
:) még nem, de a wc-be már húztam le.
8/9 A kérdező kommentje:
Egyéb kommenteket is várok mint pl. ez a WCés
2009. okt. 10. 21:31
9/9 anonim válasza:
istenem mennyi primitív ember...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!