Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat hogy igaz szerelem átalakul csupán szexuális vonzalomba?
Figyelt kérdés
Egy hosszabb kapcsolat után hagyott el a párom, de én a mai napig úgy érzem hogy odáig vagyok érte és hogy szeretném magam mellett tudni, mert hiányzik...azonban ez az érzés valahogy elviselhetőbb és alább hagy önkizés, orgazmus után. Aztán másnapra újra azt érzem hogy hiányzik nekem a lány és ismét egyre nehezebben viselem az egész helyzetet...Arra lennék kiváncsi hogy ez természetes lehet, ha szerelmes az ember? Vagy most akkor csupán szexuálisan vonzódok már hozzá? Talán a testébe vagyok már csak szerelmes?2009. okt. 10. 14:24
1/3 A kérdező kommentje:
Illetve van hogy másnapig se kell várni...pár óra és ugyanoda süllyedek belül... :S
2009. okt. 10. 14:35
2/3 anonim válasza:
A szerelmet a kémia irányítja, ha kevesebb nemi vágyad van(önkielégítés után) a vágyaid valaki után csökkennek. Ez természetes. Nyilván amikor rá gondolsz eszedbe jutnak az együtt töltött szeretkezések, ez fokozza a szexuális vágyad a volt nőd iránt. Szerintem masztizz kevesebbet és szerezd vissza a nődet. Ha nem megy keress magadnak másikat. Ott van a neten egy csomó társkereső, ha nincs kedved kimozdulni otthonról.
3/3 anonim válasza:
Vetítsd másra a nemi vágyaidat, ennyi... Rájössz hogy nem is ő kell neked csak valaki
24F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!