Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem nyafogni szeretnék, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nyafogni szeretnék, de terhes lennék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
20éves vagyok,a barátommal felvagyunk világosítva.Nem feküdtünk meg,csak kézzel csinálta ő,de előtte állitása szerint kezet mosott.Nem is nyult belém teljesen,csak kivülről simogatott.Azóta nem jön meg,4hete,szokott késni,főleg amikor felvagyok fázva,de ennyit nem.Multkor hánytam reggel,nem hiszem hogy romlott ételt ettem,vagy hogynem esett jól valami.Ezen kivül csináltam 3 tesztet ,és mindhárom negatív lett.Orvoshoz már bejelentkeztem.De azért kiváncsi lennék ti mit szóltok ehhez,mi lehet.Eddig azért nem mentem el,mert fel se tűnt,hogy ennyit késik,hisz mindig késik,ha felvagyok fázva.Meg nemigazán hittem az elején,hogy erről is szó lehet,hiszem szinte nem is csináltunk semmit,és láttam is hogy kezet mosott.A vérnyomásom még elég alacsony az utóbbi napokban.,pedig mindig rendeben volt.Kicsit azért megijedtem,ha vkinek ennyit késik a menzesze,és hányt is,nem hiszem,hogy a terhesség ne jutott volna eszébe.Ezért nem kérek lebaszós válaszokat.
2009. okt. 10. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
nem valószínű, hogy terhes vagy, ha nem hatolt be..
2009. okt. 10. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A leírottak alapján a terhesség kizárható!

Más probléma keresendő a menstruáció kimaradására!

Fordulj orvoshoz!

2009. okt. 10. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

mindenképpen orvos, de nem azért mert terhes

ENNEK AZ ESÉLYE SZINTE NULLA, VAGYIS NULLA H.TERHE

ne aggódj, lehet h. petevezeték gyulladásod van, vagy valami ilyesmi!

nyugi, mert ezer h. nem vagy terhes

2009. okt. 10. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Akkor ne nyafogj. Simogatástól még senki nem esett teherbe. Ha annyira felvilágosult vagy, akkor tudhatnád. Pláne, hogy kezet is mosott a srác, de ha nem mosott volna, a sperma nem él meg a szabad levegőn.
2009. okt. 10. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
lehet hogy petefészekciszta.
2009. okt. 10. 12:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!