Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex menzesz alatt?
Soha nem szexeltem még így nem tudom lehet-e.. de megyünk nyaralni a barátommal..és pont meglesz amikor megyünk:/ és egy horvátország nem mindennapi hely.. és ketten leszünk.. lehet szexelni?
normális válaszokat..
L20

Szex alatt baromira nem egészséges szexelni. Ez a tamponos meg még viccnek is rossz. Előre látom a következő kérdést..."A barátommal szexeltünk, de bennem volt a tampon. Most nem tudom kiszedni. Mit tegyek?"
Biztos vicces lenne, ha Horvátországban orvost kellene keresgélni, hogy szedje ki belőled a tampont...

Mi is szoktunk lefürdünk mind a ketten elötte én 3x megmosom a farkam hogy véletlenül se legyen semmilyen fertőzés veszély és mivel ő fogamzásgátlózik gumi nélkül. de azért nem az első 2 nap mikor ömlik
olyankor 2-3x több orgazmusa van csajszimnak

Lehet, de ez személy, ido és eléggé gusztus kérdése. Személyfuggo, mert valaki erosebben, valaki gyengébben vérez. Aki fogamzasgatlot szed, az álltalában kevésbbé vérzik. Idofuggo, mert a menstruácio bizonyos napokon erosebb, illetve gyengébb. Ajánlott az erosen verzos napokban azért nem sexelni. Harmadszor pedig gusztus, hogy mennyire zavar benneteket a vér látványa. A férfit szerintem jobban megviseli, mert a nok havi szinten találkoznak a vérrel, míg a pasik nem. Amikor kiveszed véres lesz és az azért nem szép látvány annyira.
Viszont mivel már én is csináltam menstruácio alatt mondanék egy tippet. Az én barátnom tabizik, eleve csak pár napot és azt is nagyon gyengén vérzik. Ha a no elmegy lefurodni és rendbe teszi magát, akkor ha utána csak fekvopozban csináljátok nem lesz egy csepp vér se. Természetesen ne fél napig sexeljetek :D. Egy másik alkalomkor reggel csináltuk, amikor nem furodtunk le, akkor viszont véres lettem. Sex kozben nem nagyon figyeltem lentre, h véres-e mert amit nem látok az nem irritál alapon, ugyanugy élveztuk mind a ketten a sexet, sot, egy fergeteges élmény volt. A végén mikor befejeztuk és lenéztem kicsit véres voltam, de nem olyan vészes. Tegyetek egy párnát a csaj feneke alá és lehetoleg egy piros torolkozot magatok alá. Nálunk a torolkozo tiszta maradt. Csak a péniszem lett véres kicsit. Viszont ovszert huzzatok. Az itt leírtak alapján rajtatok áll, h akarjátok-e, hogy hogyan és mikor. Hajrá. De ovszer legyen, és zsepkendo vagy vizes torlokendo is legyen kéznél!
22/F
UI mivel ketten lesztek egy kulon szobában, ajánlom, hogy zuhanyban illetve a kádban csináljátok. Megmosakodtod, (természetesen te egy picit alaposabban ott lent) aztán mehet is a menet. Nem kentek ott semmit ossze, és helyben rogton le is tudtok utána mosakodni. Nem beszélve arrol, h a furdoszobai sex még jobban feldobja a dolgot.

Csak felvilágosításképp (mert látom, sok ember nagyon nincs vele tisztában...):
Menzesz során a fertőzésveszély akkor is nagyobb, ha gumival védekezik az ember. Ugyanis ilyenkor nem csak a kívülről bevitt fertőzések okoznak gondot.
Egy nő hüvely tele van baktériumokkal (normális esetben is). Mivel menzesz alatt a méhszáj nyitott, így a hüvelyben lévő kórokozókat szépen a pénisszel fel lehet tuszkolni a méhbe és a petevezetőbe, onnan meg a kismedencébe.
Azért nem ajánlott a szex ilyenkor, mert egy szép kis méh-, petevezető vagy akár kismedencei gyulladást lehet vele összeszedni.
Nah meg még gusztustalan is.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!