Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a barátom szex után "bepunnyad"?
Figyelt kérdés
Olyan,mintha nem is élvezte volna!De igenis élvezte!2009. okt. 9. 19:40
1/9 anonim válasza:
én is mindig bepunnyadok. állítólag a férfiaknál olyan kémiai anyagok szabadulnak fel szex közben amik álmosságot okoznak. nem tudom megmondani pontosan mi ez, mert régen hallottam, de tudományosan bizonyított.
2/9 anonim válasza:
mit gondolsz,olyan egyszerű azt nekünk csinálni? :D
A válasz: ELFÁRAD
3/9 SzSzili válasza:
Tényleg bizonyított tény hogy férfiak szex után elálmosodnak. Én is ugyan így vagyok vele. Elalvás előtt egy kis szex jobb mint az altató.
4/9 anonim válasza:
ugyanez! az én barátom is "bepunnyad". egyszer orállal fejeztük be, és csinálom csinálom, egyszer csak hallom, hogy horkol. nem akartam elhinni, hogy van ilyen, de ezek szerint igen:S
5/9 anonim válasza:
Nálunk én punnyadok be, nő vagyok :)
6/9 anonim válasza:
Nálunk is a barátnőm szokott bepunnyadni,pedig néha én készen állnék egész este szeretkezni.
7/9 anonim válasza:
Nem baj. Teljesen normális élettani folyamatok felelősek érte.
8/9 anonim válasza:
igen,a férfi 'lead' a nő 'velvesz' ijen kémiai dolgot xD
9/9 anonim válasza:
én is be szoktam punyulni,igaz én nő vagyok:P
de nem tudom,mit vársz még tőle ezek után,szegény kihajtotta mgát(jobb esetben),persze,hogy elfáradt:)
én mondjuk mindig ráfekszem a pocijára és ott pihenek:)kell az is:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!