Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor "szokás" lefeküdni egymással, ha már egyikünk sem szűz?
Tudom, hogy nem normákhoz kell ragaszkodni, csak kíváncsi vagyok ki, hogyan csinálta. Nekem csak egy barátom volt előtte, akivel elvesztettem, a barátommal még csak 1,5 hete járunk, de ő már nagyon szeretné...már attól felizgul ha csak megölel, megcsókol stb. én meg félek, hogy csak arra kellenék neki.
Már én is kívánom, de azért mégis tartok tőle egy kicsit, hogy ne tűnjek túl könnyen megkaphatónak, de apácának sem.
Kicsit más:
Ha csak arra kellenék neki, akkor ugye nem szeretne bemutatni a szüleinek stb?
Te írtad:
"Ha csak arra kellenék neki, akkor ugye nem szeretne bemutatni a szüleinek stb?"
sajnos ez nem igaz. Attól még kellhetsz neki csicskának, arra...stb-re....
igazából akkor tudod meg, ha azt mondod neki, hogy te szeretnéd még jobban megismerni előbb, és nem szexelni.
Ha megérti, akkor vár rád 2 hónapot is akár.
Amúgy tetőled függ, hogy te mikor akarod.
Ajánlom, hogy előbb ismerd meg milyen ember, hogy viselkedik bizonyos szituációkban, és ha tudod és érzed hogy szeret csak akkor feküdjetek le.
Szerintem nem kell elsietni, 2 hónapig is ismerkedhettek.
valszeg ha csak szexet akarna, akkor nem akarna bemutatni a szüleinek....igazából szerintem akkor érdemes vkivel lefeküdni, miután úgy gondolod h ismered őt. mertha ismered őt, akkor letudsz vonni következtetést, h vajon csak szexelni akar, vagy barátnőt is szeretne.
(én mikor szűz voltam, fél évet vártam, miután már nemvoltam az, aznap lefeküdtem a barátommal, mikor összejöttünk, de ez előtt volt egy 2-3 hónapos ismerkedési fázis. azóta is együtt vagyunk, 4 éve)
Ha már beakar mutatni akkor már csak nem:)
Amúgy nem tudom megmondani nektek, hogy mikor kéne, csak abban tudok segíteni hogy velünk hogy volt. Mi mostani barátommal másfél hónap után feküdtünk le, úgyhogy már előtte se volt egyikünk se szűz. Már iszonyat kívántuk egymást, de mégis jó volt, hogy nem történt meg egyből.
Szerintem akkor engedj neki, ha már feltétel nélkül érzed, hogy nem csak arra kellesz neki, ha már meg van a kellő bizalom:)
Változó, és függ a találkozások gyakoriságától, attól, hogy előtte ismerték-e egymást és ha igen, csak felületesen, vagy barátok voltak-e, stb. stb. Én egy hónapot minimum optimálisnak tartok, de nem mindig sikerült betartanom. Lesznek majd, akik azt mondják, azonnal a legjobb - hát nem tudom, én szeretem, ha előtte kialakul némi bizalom, intimitás - szeretném valamennyire ismerni azt az embert, akivel lefekszek.
Nincs az a jóisten, akivel 1,5 hét után szexelnék. Kizárt. Minél jobban erőlteti, annál gyanúsabb! Az meg, hogy a szüleinek be akar mutatni, SEMMIT nem jelent! Az se, ha valóban be is mutat. Vannak szülők, akik már hozzászoktak a nőcsábász kisfiuk dolgaihoz, meg hogy hetente más lányt látnak vele, stb.
Hát 1 hónapja ismertük egymást amikor összejöttünk, napi rendszerességgel beszéltünk.
Előttem egy 3,5 éves kapcsolata volt, tehát nem hiszem, hogy akkora nőcsábász lenne, vagyis remélem
várom a további válaszokat, az eddigieket köszönöm, mind hasznos, tartalmas:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!