Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, csókolóztatok már más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csókolóztatok már más lánnyal? Ennél komolyabb dolog is volt utánna?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
én már csókolóztam lánnyal, vagyis többször ugyanazzal a lánnyal, de nem egy időben. Mondjuk úgy hogy 2 év alatt 4-5 alkalommal. Nem történt semmi több sajnos.
2009. okt. 8. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Én nem, mert számomra az ilyesmi csakis a szerelem kifejezése lehet, és mivel nem vagyok se leszbikus, se bi, nem szeretek bele nőkbe. Viszont nem ítélem el azokat, akik leszbikusak vagy biszexek. Egyedül az ilyen tizenéves kis divatleszbiktől fordul fel a gyomrom, akik menőzésből nyalják-falják egymást.
2009. okt. 8. 15:58
 3/10 anonim válasza:
80%

két lány osztálytársam igen..

általános iskola hetedik osztályában..

Fogadásból..

több úgytudom nem volt..

2009. okt. 8. 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Az elsö válaszolót miért kellett lepontozni?
2009. okt. 8. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak felelsz vagy merszeztünk ... természetesen semmi komoly nem történt! És nem is fog...
2009. okt. 8. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
első válaszoló vagyok. Biztos nem tetszett hogy szerettem volna. nem tehetek arról hogy nekem ez a vágyálmom hogy vagy csak egy lánnyal vagy hármasban egy fiú két lány felállásba kerülhessek. nem vagyok leszbi viszont vágyom erre tehát kicsit biszex
2009. okt. 8. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is csókolóztam már lánnyal, volt akivel fogadásból, volt akivel meg azért, mert egyszerűen jól esett. :) Nekem a csók nem feltétlen a szerelem kifejezése, inkább egyfajta lelki ráhangolódásé, amit nem csak férfivel élhetek meg. A szex az persze nálam is más lapra tartozik. Hogy bonyolítsam a helyzetet, egyik meleg barátommal(fiú) is csókolóztam, és nagyon jó volt, kellemes emlék marad. Egyébként nem vonzódom a saját nememhez.

27/L

2009. okt. 8. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nem éppen smárolás, hanem csak meg kellett nyalni egymás nyelvét, felelsz vagy merszeztünk
2009. okt. 8. 19:08
 9/10 anonim válasza:
A legjobb bnőmmel. Mindketten kíváncsiak voltunk és megtettük, más nem történt. Nem vonzódik egyikünk sem a nőkhöz. :)
2009. okt. 8. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
igen,és volt utána más is...
2009. okt. 9. 19:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!