Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sex utáni vérzés? Ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sex utáni vérzés? Ez normális?

Figyelt kérdés
Már 2éve hogy elvesztettem a szüzességemet.19 vok.2hete szeretkeztem a barátommal menstruációm utolsó szakaszában.Másnapra ujra vérezni kezdtem.Kb5napig.Majd egy hétre rá(az az ma) ujra szeretkeztünk, és 1-2 órán belül pecsételős vérzésem volt. Mitől lehetMásnak is volt ilyen?MOstanában eléggé idegeskedős vagyok.Fogytam pár kilót is. Ez megzavarhat?
2009. okt. 8. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mihamarabb nézesd meg magad nődokival. Természetesen nem normális, hogy vérzel szex után! Méhszájseb szokott ilyet okozni, amit kezelni kell! De sokminden más is lehet, mióma, hormonális problémák, stb. stb., irány a doki!
2009. okt. 8. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
ezt nem feltétlen betegség okozza maga a nemi vágy is előhozhat ilyet olyan kissebb vérzést ,de mivel valóban sokmindentől lehet jobb ha orvoshoz fordulsz ő fogja megmondani a valódi okát.
2009. okt. 8. 18:24
 3/3 anonim válasza:
Én tegnap voltam együtt a barátommal és én is vérzek .azt hiszem ha hétfőig nem múlik el akkor doki lesz belőle. De én nem vérzek nagyon csak pár cseppek.
2011. máj. 7. 08:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!