Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a párom amikor megismerkedtünk sokáig bírta, most meg még szinte be sem teszi, és elmegy?

Figyelt kérdés
négy éve vagyunk együtt. Az elején tök jó volt, most meg szinte azonnal elmegy én meg még sehol. Kicsit úgy érzem, hogy nem különösebben érdekli, hogy nekem jó-e, vagy sem, csak gyorsan végezni akar. De mindig ő kezdeményez, tehát nem én bújok hozzá, és ezért akar gyorsan végezni. Vagy lehet, hogy ennek inkább egészségügyi oka van, amiről nem mertünk még eddig beszélni? Olvastam régebben, hogy az egészséges pasik igenis meg tudják tanulni, hogy húzzák az időt. Ő viszont mintha visszafelé fejlődne :-(
2009. okt. 8. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet csak úgy elfelejteni, tehát beszéld meg vele, érdekled-e még. Vagy önmagad is beleáshatod magad a szex terén való művelődésbe és valami új, ott az érdeklődésedet megragadó dolgot kipróbáltathatsz vele. (te tudod, mennyire rutinszerű a szexuális életetek)
2009. okt. 8. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem már csak dugásra használ téged... az emocionális rész lecsengett. Húzz bele, újíts,.... vagy ingereld orálisan, s amikor a legjobb állj meg..... ezzel húzd fel. Meglátod, nem fog azonnal elmenni, de élvezet az lesz bóven!
2009. okt. 8. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem kihasznál téged. Mondd meg neki, hogy sz*ar az ágyban, és ha nem változtat, szeretőt fogsz tartani!

Az ilyen önző fütyi megérdemli.

2009. okt. 9. 13:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!