Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon sokáig tart míg elmegye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokáig tart míg elmegyek. Lehet ezen valahogy változtatni?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok. A barátnőmmel most kezdjük felfedezni egymást. Mivel ezelőtt évekig nem volt barátnőm és csak kézzel csináltam magamnak, a testem teljesen átállt erre, gyakorlatilag csak úgy érzem biztosra az orgazmust, ha "kézzel fejezi be", viszont az is eltarthat akár 60-80 percig is :S Tudom hogy ez idővel rövidülni fog, finoman próbálom rávezetni, hogy egész pontosan hogyan jó nekem, de egyenlőre még egy kicsit kínos, hogy egy szeretkezés 3 3 és fél órásra nyúlik(neki még soha nem volt orgazmusa, de én szorgosan próbálkozom:P) Nem tudtok erre valamilyen módszert? Gyógyszert? Megjegyzem, ha magam csinálom, akkor is ennyi, tehát "gyorstüzelő" soha nem leszek, de azért ez már sok...
2009. okt. 8. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
gondolom magadnak elég gyorsan csináltad régen.. és ezért ezt szoktad meg.. hát ideje alábbhagyni. :P viccet félretéve. lehet hogy ha ritkábban csináljátok, tehát jobban kívánod (és nemér csalni h ritkábban csináljátok de te közben a kezeddel kielégíted magad) és hosszabb előjátékot csináltok. az is lehet gond hogy ha gumiban csináljátok, prbáljatok ki más védekezési módot is.. és nyugodtan mond meg a barátnődnek hoyg hogyan jó neked..
2009. okt. 8. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Kínos? Sok férfi a fél karját odaadná érte, ha már csak 1 óráig ki tudna tartani. :P Szerintem most arra koncentrálj, hogy a párodat "kitapasztald" és a csúcsra juttasd, utána már nagyon fog neki örülni, hogy olyan sokáig bírod és többször is ki tudod elégíteni.

Próbáljátok ki a mentolos óvszert vagy síkosítót, az hiperérzékennyé teszi a péniszt.

2009. okt. 8. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld azt hogy szex közben feszítsd be a műszert.... én ettől sokkal hamarabb eltudok menni mert amugy énis marha sokáig birom
2009. okt. 8. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is ilyen.

Nincsenek jó híreim: a késői magömlést sokkal nehezebb "kigyógyítani", mint a korait.

Nekünk két dolog jött be: az egyik a megfelelő póz, a másik, hogy erősen rászorítok a hüvelyemmel a férjem péniszére. A hüvelyt Kegel-gyakorlatokkal lehet edzeni könnyen és gyorsan. Előnye, hogy a lánynak is nő az orgazmusskészsége, valamint az orgazmusa mélyebb és hosszabb lesz tőle. Keress rá a neten.

A megfelelő pozícióról: nekünk az vált be, hogy kerüljük a mély behatolásos pozíciókat, helyette azokat preferáljuk, amiknél a nő lábai zárva vannak. Így a nő szeméremajkai erősebb nyomást és dörzsölést fejtenek ki a péniszre, a férfi gyorsabban elmegy.

A kedvenceink: misszionárius póz úgy, hogy a nő összezárja a lábait, illetve fordított misszionárius, amikor a nő hason van alul, rajta a férfi felül, a nő lábai szintén zártak. Ez utóbbi az abszolút kedvencünk, itt az orgazmus 20 perc alatt garantált. :-) (Legalábbis a férfinak.)

2009. okt. 8. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami: a teljesítménykényszert teljesen, totálisan mellőzni kell. Nem szabad, hogy az együttlét az orgazmusról szóljon, és az legyen a cél. A szeretkezés igazi célja legyen a kölcsönös örömszerzés orgazmussal vagy anélkül, az már mindegy. Azt tapasztaltam, hogy a teljesítmlnykényszer erősen, akár 100%-kal is csökkentheti a férfi teljesítményét.
2009. okt. 8. 13:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Mind hasznos válasz volt, köszönöm szépen, hogy komolyan vettétek a kérdést.
2009. okt. 11. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!