Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a párom kívánjon és ne legyen MINDIG fáradt kezdeményezni? 28/L

Figyelt kérdés

Adtam már neki vitaminokat, hagytam, hogy kipihenje magát,mert persze rengeteget dolgozik(12 órás meló mellett fát jár szedni)De hiába várok türelemmel,sosem jön el az a nap. Kezdeményeztem is, de akkor vagy csikis,vagy hagyja csináljak, amit akarok...De nő vagyok, és a rám gerjedt férfira bukom!

A tovább lépés sem jó ötlet, próbáltam már, nem bírjuk külön sem, és van már babánk is!Akinek van ötlete, szívesen fogadom.

2009. okt. 7. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Van keret egy hétvégi romatikus "nyaralás" beiktatására? Kis levegőváltozás, szexi fehérnemű (bár nem hiszem, h ezt külön kell mondani) és lehet, hogy neki is ihlete támad rá.

Vagy osztrigapor, zeller....milyen ajzószer van még?...90-100% csokoládé

2009. okt. 7. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

hát ezt nem hiszem el!!!

értem én hogy meló gyerek meg minden de azér a puncit csak nem hanyagolnám el...

7végére próbáld a babát egy fél napra lepasszolni nagymamának vagy valami rokonnak

vagy legyél trágár már bocs...mondd neki hogy márpedig most meg fogsz b.szni!!!...(ez nekem nagyon bejönne)

vagy próbáld finoman ráhangolni egy kis masszázsoljaj halk zene csak el ne aludjon közben

24/F

2009. okt. 7. 23:28
 3/8 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok,hogy ilyen gyorsan írtok!köszi!

Egyébként ez mind már bevált, de 7év alatt csak 1-2 alkalom.Voltunk nyaralni, a sex rendszeresen elmaradt, bár most nyáron, baba mellett még össze is jött és jöv. 7végén megyünk pár napra megint, akkor remélem megint csak az enyém lesz.

Mondtam mér neki, azt is,hogy most dugj meg!Ez is csak 1szer jött be, de az igen jól esett:)

Babaolajos kényeztetést is élvezte, sőt kikötözést kérte mindig, csak poénból, mikor rákérdeztem, mond mit szeretnél, bármire vevő vok, hát azt is megtettem....jó buli volt.De nem hiányol semmit azóta sem. Pedig ,jó nem most baba után, de egyébként cééép vagyok,szőke ,kékszem, magas, vékony(most nem).

Bár az osztrigaport még nem próbáltam, nem is találkoztam vele.zeller, ginzeng,gyömbér, illóolajok stb-t igen

2009. okt. 7. 23:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyébként sokan mondták már neki,hogy ilyen fatökű nem lehet...és mégis:)

Ja, szexi fehérneműt is próbáltam, meg odabújok simizem...vagy csikis, vagy marhajót alszik tőle.Ha megbeszélni próbálom a bánatomat vele, akkor is nagyon jót alszik a hangomra.

Az előző pasim, meg (6évig)100% ellenkezője volt, R-D-E , kicsit közben is, meg még mindenki mást is....

Na de nincs aranyközépút???

2009. okt. 7. 23:43
 5/8 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Nehéz ügy ez, ha tényleg rengeteget dolgozik és hulla fáradt akkor nem nagyon vágyik másra, mint egy kis pihenésre. A férfiakat a szex csak még jobban lefárasztja, hiszen energiát veszítenek közben, míg a nőknél az ellenkezője történik( a nő feltöltődik tőle és sokkal kiegyensúlyozottabb, fittebb lesz). Nincs komoly ötletem, illetve egy van: Vesd le a bugyid és told az arcába a popsid, egy meztelen, közvetlen az arcom előtt illegő női hátsónak nem tudok ellenállni, szerintem ő sem.

22/F

2009. okt. 8. 00:41
 6/8 anonim ***** válasza:
A férjem ugyanilyen. Most próbálunk vágyfokozókat. Rush-t esetleg próbáld ki.
2009. okt. 8. 09:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Én Maca Vibe-t vettem neki, de mindig eljut egy levélig, aztán abbahagyja:(

A popsi odatolós dolgot, meg nevetés nélkül nem bírnám ki:D

2009. okt. 8. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:

vegyél fel valami szexi göncöt:

[link]

(nekem a második tetszik :D)

2010. jún. 14. 22:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!