Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 vok elvezstettem a szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vok elvezstettem a szüzességem és csak 50 perc után mentem el:O. : S. ez nagyon sok idő. Mit csináljak h azért hamarabb eltudjak? : S

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
50 percig bírta a barátod? :|||
2009. okt. 7. 20:13
 2/9 anonim válasza:
93%

tanulj meg írni! és örülj neki hogy sikerült idővel jobb lesz ... ami könnyebben megy az a csikló izgatásával.

Türelem...

de még korai volt.

2009. okt. 7. 20:13
 3/9 A kérdező kommentje:
16/ f:D
2009. okt. 7. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
az igen:D jó sokáig bírtad^^
2009. okt. 7. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
nyugi, az első pár alkalomnál előfordulhat hogy nem minden úgy alakul ahogy az ember tervezi... ez lehetett pl attól is hogy izgultál a helyzet újdonsága miatt, vagy bármilyen külső tényező is zavarhatott, de idővel belejössz, csak ne parázz
2009. okt. 7. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

mit akarsz ezen az időn rövidíteni??????

tudod mennyien örülnének ha legalább 5 percre felállna?

ha igaz amit írtál és télleg eddig bírod akkor csak így tovább nincs evvel semmi gond...

nagy harcos lehetsz még ifjú PADAVAN hehehehehe

2009. okt. 7. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez aranyos.

Szimplán élvezd. :)

Nagyon sok ember örülne ilyen 'tartós' munkabírásnak.

2009. okt. 7. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Mért akarsz ezen rövidíteni? Ez nagyon jó:D pláne ha olyan lánnyal akadsz össze aki nehezen él át orgazmust szex közben. Vagy szerinted azért sok mert elfáradtál? Váltsatok közben pózt, egyszer te legyél felül egyszer barátnőd.

Ha esetleg a barátnőd miatt akarod rövidíteni...hát akkor próbálj csak az élvezetre koncentrálni, és ne izgulj.:)

2009. okt. 7. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:

20:25..:ezen jót nevettem:)

Szóval hajrá Padavan...hihi

2009. okt. 7. 22:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!