Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vok elvezstettem a szüzességem és csak 50 perc után mentem el:O. : S. ez nagyon sok idő. Mit csináljak h azért hamarabb eltudjak? : S
tanulj meg írni! és örülj neki hogy sikerült idővel jobb lesz ... ami könnyebben megy az a csikló izgatásával.
Türelem...
de még korai volt.
mit akarsz ezen az időn rövidíteni??????
tudod mennyien örülnének ha legalább 5 percre felállna?
ha igaz amit írtál és télleg eddig bírod akkor csak így tovább nincs evvel semmi gond...
nagy harcos lehetsz még ifjú PADAVAN hehehehehe
Ez aranyos.
Szimplán élvezd. :)
Nagyon sok ember örülne ilyen 'tartós' munkabírásnak.
Mért akarsz ezen rövidíteni? Ez nagyon jó:D pláne ha olyan lánnyal akadsz össze aki nehezen él át orgazmust szex közben. Vagy szerinted azért sok mert elfáradtál? Váltsatok közben pózt, egyszer te legyél felül egyszer barátnőd.
Ha esetleg a barátnőd miatt akarod rövidíteni...hát akkor próbálj csak az élvezetre koncentrálni, és ne izgulj.:)
20:25..:ezen jót nevettem:)
Szóval hajrá Padavan...hihi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!