Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok melyik jobb érzés ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyik jobb érzés ha a popsitokat nyalják vagy ha a puncit?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 19:19
1 2 3
 1/25 bibi05 ***** válasza:
96%
Nekem a punci, popsi kellemetlen lenne nekem. Kinek ez kinek az.
2009. okt. 7. 19:24
 2/25 anonim ***** válasza:
48%
nemtom kinek jó érzés ha azt a lyukát nyalogatják ahol 5 perce még a tegnapi ebéd jött ki feldolgozva. gondolj erre.
2009. okt. 7. 19:36
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
egyértelmű hogy a punci... a csiklóban van a legtöbb idegvégződés, tehát ott sokkal jobban élvezzük
2009. okt. 7. 19:40
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Nekem mind a kettő bejőn!!!:)L/25
2009. okt. 7. 19:40
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
Hát, én "konzervatív" vagyok, de csak a puncit. :)
2009. okt. 7. 19:49
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
punci
2009. okt. 7. 20:56
 7/25 anonim ***** válasza:
68%
Neked mi esne jobban, ha makkodat nyalogatná valaki vagy a segglyukadat? ^o)
2009. okt. 7. 21:14
 8/25 kolosszus22 ***** válasza:
76%

Merem állítani, hogy a válaszadók nagy részének a popóját még nem nyalták, így nem is tudnak objektíven nyilatkozni. Már bocs, de egy kis felvilágosítás: A popsilyuk záróizmaiban legalább annyi idegvégződés van, mint a hüvelyben, ha nem több. A nők nagy része igenis élvezi( sőt a férfiak nagyrésze is) ha a feneküket ingerlik. Én például egy szép popsit simán kinyalok puncival együtt, nekem ez alap, nyalás közben mindig elkalandozik a nyelvem lefelé is és végignyalok mindent és eddig minden lány élvezte akivel voltam, sőt el is várták és imádom csinálni nekik.

22/F

2009. okt. 7. 21:57
 9/25 kolosszus22 ***** válasza:
83%
21:14-nek, seggluk legalább olyan élvezetes, nem kell elkülöníteni elég közel vannak egymáshoz, lehet mindkettőn dolgozni, úgy az igazi!
2009. okt. 7. 21:59
 10/25 anonim ***** válasza:
88%

Kedves második válaszoló!

Igaz lányoknak szólt a kérdés, de azért elmondom:

- popsit ne, "mert 5 perce még a tegnapi ebéd jött ki feldolgozva. gondolj erre"!

- puncit ne, mert 10 perce még a másfél órája elfogyasztott citromos tea jött ki feldolgozva.gondolj erre

-szájat, ajkakat ne, mert tegnapelőtt a félig megemésztett lencsefőzeléket hánytad ki (gyomorrontás). gondolj erre!

-kezeket ne, mert ki tudja hol jártak azelőtt. gondolj erre!

Úgyhogy csajok érintetlenek maradtok, mert bizony van ahol kakiltok, van ahol pisiltek, van ahol esetenként hánytok. Na bummm!

Higiénia!!

-szájat ne mert tegnapelőtt, a félig megemésztett kaját

2009. okt. 7. 21:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!