Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik jobb érzés ha a popsitokat nyalják vagy ha a puncit?
Merem állítani, hogy a válaszadók nagy részének a popóját még nem nyalták, így nem is tudnak objektíven nyilatkozni. Már bocs, de egy kis felvilágosítás: A popsilyuk záróizmaiban legalább annyi idegvégződés van, mint a hüvelyben, ha nem több. A nők nagy része igenis élvezi( sőt a férfiak nagyrésze is) ha a feneküket ingerlik. Én például egy szép popsit simán kinyalok puncival együtt, nekem ez alap, nyalás közben mindig elkalandozik a nyelvem lefelé is és végignyalok mindent és eddig minden lány élvezte akivel voltam, sőt el is várták és imádom csinálni nekik.
22/F
Kedves második válaszoló!
Igaz lányoknak szólt a kérdés, de azért elmondom:
- popsit ne, "mert 5 perce még a tegnapi ebéd jött ki feldolgozva. gondolj erre"!
- puncit ne, mert 10 perce még a másfél órája elfogyasztott citromos tea jött ki feldolgozva.gondolj erre
-szájat, ajkakat ne, mert tegnapelőtt a félig megemésztett lencsefőzeléket hánytad ki (gyomorrontás). gondolj erre!
-kezeket ne, mert ki tudja hol jártak azelőtt. gondolj erre!
Úgyhogy csajok érintetlenek maradtok, mert bizony van ahol kakiltok, van ahol pisiltek, van ahol esetenként hánytok. Na bummm!
Higiénia!!
-szájat ne mert tegnapelőtt, a félig megemésztett kaját
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!