Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha ő nem akarja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha ő nem akarja, hogy orálisan kényeztessem?

Figyelt kérdés
Azt mondta a barátom, hogy ő nem engedi, hogy én (vagy ha akármilyen barátnője lenne akkor ő) leszopja.. de egyszer meg feljött a téma és azt mondta hogy neki már több csaj is csinálta. Akkor ez most hogyan is van? Miért nem akarja, hogy én csináljam neki? De inkább az érdekel,hogyha szexre kerül sor és ő kényezet engem úgy, akkor én hogyan viszonozzam? L/17
2009. okt. 7. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

attól még a kezedbe veheted a szerszámát de én megkérdezném mért nem akarja...

talán azér mer nem akar megalázni de ha neked meg nem gond akkor nem értem.

2009. okt. 7. 19:17
 2/13 A kérdező kommentje:
de ő nekem meg csinálta.. akkor ha én akarom miérrt megalázás? végülis nemis tudom, hogy örüljek neki vagy inkább ne. köszi a választ
2009. okt. 7. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
kezdetben az én barátom se akarta engedni, mert szerinte az olyan megalázó lenne nekem [ezen el is nevettem magam hirtelen, egyszerűen nem tudtam visszafogni magam :$]. aztán egyszer nagynehezen sikerült kikönyörögnöm - azóta imádja.
2009. okt. 7. 19:20
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Figyelj... Nemi szerv-nemi szerv. Mindkettőtöknek van. Lánynak a szüzessége fontos, nekünk - legalábbis nekem - a péniszem "épsége". Ha odanyújtom valakinek, megengedem hogy, kezelésbe vegye, az olyan, mintha te megengednéd a barátodnak, hogy beléd hatoljon. Volt - és egyben első - barátnőmnek 1 év után engedtem meg, hogy orális örömökben részesítsen. Mellékes, hogy ő már nem volt szűz, csak én és miattam kellett várni. De kár volt, mert nem volt jó benne. - első benyomás a fontos, és hát nem tetszik a téma
2009. okt. 7. 19:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja és 19/F
2009. okt. 7. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
2vel ezelőttinek: ekkora búzaságot is rég hallottam hogy egy csaj vár a papucs pasijára:D
2009. okt. 7. 19:34
 7/13 Manócska'90 ***** válasza:

OFF: engem 1,5 év alatt nem volt képes (érthetitek szó szerint is)megdönteni a 2 évvel idősebb pasim, pedig belém volt zúgva...na hát mondjuk nem bántam meg.

Kérdezőnek:

Sajna én is hasonló cipőben járok. Csak nekem annyi problémám, hogy én nagyon szeretem csinálni a páromnak, Ő viszont a férfiak azon kis %-ához tartozik akik nem élvezik különösképpen az orális szexet. (Gonoszoknak: nem én csinálom rosszul, tényleg nem szereti annyira).

Éppen ezért már néha alig várom, hogy megjöjjön a mensim, mert olyankor én nem szívesen szexelek, de hát ugye igényei hál'Istennek vannak:)!

Amúgy igen, amit előttem is írtak, mást nem tudsz csinálni, használd a kezed. Vagy kezd el csókolgatni szép lassan a fülétől lefelé mindenhol és aztán hopp, egyszercsak a csipője alatt találod Magad - de ha még így sem akarja semmilyen szinten, akkor nem tudom, sztem nem tudsz ellene mit tenni.

Üdv

2009. okt. 7. 20:57
 8/13 Manócska'90 ***** válasza:
Sorry; 19/L
2009. okt. 7. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Tényleg érdekes, hogy más fiúk olyan nőre vágynak, akik imádnak orálozni, én meg nem élvezem..

19/F

2009. okt. 7. 21:19
 10/13 anonim válasza:

biztos kíván téged?

egyszerűen kérdezd meg tőle,mit szeretne,és azt csináld neki!

vagy keress meg engem...:)

2009. okt. 7. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!