Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ő nem akarja, hogy orálisan kényeztessem?
attól még a kezedbe veheted a szerszámát de én megkérdezném mért nem akarja...
talán azér mer nem akar megalázni de ha neked meg nem gond akkor nem értem.
OFF: engem 1,5 év alatt nem volt képes (érthetitek szó szerint is)megdönteni a 2 évvel idősebb pasim, pedig belém volt zúgva...na hát mondjuk nem bántam meg.
Kérdezőnek:
Sajna én is hasonló cipőben járok. Csak nekem annyi problémám, hogy én nagyon szeretem csinálni a páromnak, Ő viszont a férfiak azon kis %-ához tartozik akik nem élvezik különösképpen az orális szexet. (Gonoszoknak: nem én csinálom rosszul, tényleg nem szereti annyira).
Éppen ezért már néha alig várom, hogy megjöjjön a mensim, mert olyankor én nem szívesen szexelek, de hát ugye igényei hál'Istennek vannak:)!
Amúgy igen, amit előttem is írtak, mást nem tudsz csinálni, használd a kezed. Vagy kezd el csókolgatni szép lassan a fülétől lefelé mindenhol és aztán hopp, egyszercsak a csipője alatt találod Magad - de ha még így sem akarja semmilyen szinten, akkor nem tudom, sztem nem tudsz ellene mit tenni.
Üdv
Tényleg érdekes, hogy más fiúk olyan nőre vágynak, akik imádnak orálozni, én meg nem élvezem..
19/F
biztos kíván téged?
egyszerűen kérdezd meg tőle,mit szeretne,és azt csináld neki!
vagy keress meg engem...:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!