Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok, és nem mentem még el sosem. Ez baj? A sráccal nincs semmi baj.
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 17:45
1/5 anonim válasza:
Kérdés, ha magadnak végzel önkielégítést akkor el tudsz „menni”?
Ha igen, a válasz akkor minden oké veled. Ha nem, akkor annak rengeteg oka lehet amit én így nem kezdek el találgatni.
2/5 anonim válasza:
Kapcsolj ki teljesen,ne stresszelj ezen sex közben!Hidd el sikerülni fog! :O)
3/5 anonim válasza:
Én is azt javaslom hogy végezz onkielégítést, akár valami segédeszközzel és úgy próbálj meg elmenni. Ha egyszer kétszer már sikerül utána a sráccal is menni fog.
A testednek ezt is megkell tanulnia, mint a jérést vagy a látást.
4/5 anonim válasza:
Felmerűl bennem a kérdés ,hogy miért is olyan biztos az ,hogy a sráccal nincs gond??
5/5 anonim válasza:
ha még magaddal sem az baj...én ahogy emlékszem már óvodás koromban masztiztam,mai szóval élve...és nem vok fehérmájú,még csak nem is kezdtem korán a sexet ,19 voltam...és pszichiátriai eset sem vok ..szóval nem vagy koraérett az biztos...úgy látszik van olyan típus akinek tanulni kell ezt is...ha csak a fiúval nem mentél el még ...akkor viszont vele van baj...de ha mindent megtesz azért hogy neked is jó legyen...akkor orvoshoz menj mert valami nem stimmel...derékon alul -vagy vállon felül..ez NEM vicc láttam már ilyet ...szervi probléma volt-fejlődési rendellenesség -sajnos ő petefészek és méh nélkül született,és a sexuális élet kezdése után derült ki ,mert nem élvezte és fájt is neki ..holott egészségesnek hitte magát szegény...de ez a másik véglet tragédia ...egy szó mint száz végére kell járnod miért van így
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!