Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan srác, aki undorodik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác, aki undorodik az anális szextől? Vagy mindenki ki akarja próbálni egyszer?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 15:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Az egyik volt barátom ki akarta próbálni, mindenáron, de nekem nem jön be a dolog:S Mondtam neki, hogy fldugok neki egy vibrit, ha kibírja 5 percig, utána csinálhatjuk análisan. Több mint egy évig voltunk együtt, de egyszer sem análoztunk, nem jött be neki a vibris ötletem:D

Voltak barátaim, akik undorodtak tőle, mondták, hogy gusztustalan, mert sz@ros... az azért szarul esett... ki szoktam törölni, meg megmosom a fenekem, nem hagyom kakisan...

2009. okt. 7. 16:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Már nem azért de...miért kell lepontozni,aki undorítónak találja? Joga van hozzá..pff szánalmas,aki persze kipróbálná,az 100%, gratulálok.
2009. okt. 7. 17:02
 13/22 kolosszus22 ***** válasza:
49%

Majd ha kicsit idősebbek lesztek már másként gondoljátok valószínűleg, az anális szex egyáltalán nem undorító, sőt nagyon élvezetes tud lenni, pusztán gondoskodni kell a megfelelő higiéniáról. Ez egy elég ősi, ókorig visszanyúló közösülési forma. Aki elég felszabadult és nyitott szexuális téren az tudja miről beszélek. Elsősorban nem a tizenéves kislányoknak-kisfiúknak való, akik még a hagyományos szex terén is amatőrök.

22/F

2009. okt. 7. 17:05
 14/22 kolosszus22 ***** válasza:
90%
Majd 10 év múlva már lehet ki szeretnéd próbálni kedves kérdező! Soha ne mondd, hogy soha!
2009. okt. 7. 17:06
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Nekem bejöt az anál.Barátnöm kért meg rá.Elöször vonakodtam a dologtól de nagyon bejött.21/F
2009. okt. 7. 17:35
 16/22 A kérdező kommentje:
Jó előfordulhat,hogy nekem is egyszer kedvem lesz hozzá,nem akarom senkire ráerőltetni a mostani álláspontomat,csak mindenki le van pontozva,kivéve aki kipróbálná.Én pedig véleményLEÍRÁST kértem,nem lepontozást,ha valami nem tetszik (természetesen ez nem nektek szól,hanem aki pontoz). Köszi a válaszokat amúgy:)
2009. okt. 7. 18:02
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

nem akarom kirpóbálni

19/F

2009. okt. 7. 20:25
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
próbáltam már, de tisztára olyan érzésem volt, mintha sz@rni kéne, és alig vártam, hogy kivegyük. páromnak tetszik, de felfogta, hogy én nem akarom 19/L
2009. okt. 7. 20:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Pasim ki akarta próbálni, de közöltem vele h csak akkor állok kötélnek ha megengedni h én is hasonló "élvezetben" részesítsem egy vibrátorral. Azóta nem jött fel a téma^^

Ja és én is undorodom tőle.

2009. okt. 7. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Attól függ kiről lenne szó. Egy igényes lánnyal persze, hogy kipróbálnám, de tényleg csak igényessel!!!

17/F

2009. okt. 7. 20:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!