Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác, aki undorodik az anális szextől? Vagy mindenki ki akarja próbálni egyszer?
Az egyik volt barátom ki akarta próbálni, mindenáron, de nekem nem jön be a dolog:S Mondtam neki, hogy fldugok neki egy vibrit, ha kibírja 5 percig, utána csinálhatjuk análisan. Több mint egy évig voltunk együtt, de egyszer sem análoztunk, nem jött be neki a vibris ötletem:D
Voltak barátaim, akik undorodtak tőle, mondták, hogy gusztustalan, mert sz@ros... az azért szarul esett... ki szoktam törölni, meg megmosom a fenekem, nem hagyom kakisan...
Majd ha kicsit idősebbek lesztek már másként gondoljátok valószínűleg, az anális szex egyáltalán nem undorító, sőt nagyon élvezetes tud lenni, pusztán gondoskodni kell a megfelelő higiéniáról. Ez egy elég ősi, ókorig visszanyúló közösülési forma. Aki elég felszabadult és nyitott szexuális téren az tudja miről beszélek. Elsősorban nem a tizenéves kislányoknak-kisfiúknak való, akik még a hagyományos szex terén is amatőrök.
22/F
Pasim ki akarta próbálni, de közöltem vele h csak akkor állok kötélnek ha megengedni h én is hasonló "élvezetben" részesítsem egy vibrátorral. Azóta nem jött fel a téma^^
Ja és én is undorodom tőle.
Attól függ kiről lenne szó. Egy igényes lánnyal persze, hogy kipróbálnám, de tényleg csak igényessel!!!
17/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!