Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miértvan az hogy amikor izgatom a csiklómat és már nagyon élvezem a maszturbálást elkezdek remegni?
Figyelt kérdés
sokszor rámtör a vágy és amikor tudom kielégíteném magam.De amikor már nagyon bele lendülök és minden jó elkezdek remegni.. hiába szorítom le magam az ágyra vagy bármi muszály befejeznem mert egyszerűen nem bírom ki..nem tudok elélvezni ez a dolog miatt.. bár mikor már muszály abba hagynom nemis kívánom utánna a sexet..esetleg kivételes alkalomkor de akkorsem tudom folyttani egy 5 perc után mert amint hozzá érek remegek.. mit tehetnék?2009. okt. 7. 15:53
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális emberi reakció, ez azt jelzi hogy már közeleg az orgazmus, szóval ne hagyd abba semmiképp se, akármennyire is remegsz;)
2/8 anonim válasza:
szerintem ez a legtöbb lánnyal így van
én is szoktam előtte remegni, de csak egy kicsit
3/8 A kérdező kommentje:
de nem tudom folytatni :S
és ha barátom csinálta akkor is elkezdődött
2009. okt. 7. 19:12
4/8 anonim válasza:
ne a remegéssel törődj, hanem az élvezettel, hiszen az a célod
5/8 anonim válasza:
Ne ijedj meg a remegéstől.Sőt,a belőled kitörő hangoktól se.Ez természetes.És hatalmas orgazmusban lesz részed :)
6/8 A kérdező kommentje:
de akkor mire gondoljak közben vagy hogy ne gondoljak a remegésre?
2009. okt. 8. 17:43
7/8 anonim válasza:
Kapcsolj ki.Nem kell semmire sem gondolni.Zárd ki a külvilágot.Próbáld meg.
8/8 anonim válasza:
Én minden alkalommal remegek! És nagyon jó! Ha remegsz, nagyobb orgazmusod lesz, mintha nem remegnél
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!