Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mondják egymásra a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják egymásra a nők hogy K, ha valaki sok pasassal fekszik le és miért vannak azon felháborodva mégis, hogyha sok pasassal fekszenek le, akkor a férfiak mondják rájuk hogy K?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

Azért,mert a K-k szoktak sok pasassal lefeküdni általában:)

Így végül is jogos ezt mondani rájuk..

Bár van olyan is, ha egy lány irigységből mondja a másikra,hogy K, csak azért,mert neki nem jött össze, a másik meg tud pasizni, de ettől még nem K.

Sok lánynak rosszul esik,ha azt mondják rájuk, hogy K, pedig úgy viselkednek, mintha azok lennének. Szerintem ők úgy gondolják, hogy csak az a K,aki pénzért csinálja, ők pedig nem kérnek érte semmit, de én nem látok nagy különbséget a kettő között...Végül is szerintem az,aki sok pasival fekszik le, megérdemli hogy leku..vázzák, függetlenül attól,hogy kér-e pénzt vagy nem.

Persze, hogy felháborodnak az ilyen lányok, de mégis mit várnak, egy férfi mit lásson bennük, ha fűvel-fával lefekszenek?

2009. okt. 7. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Fáj az igazság:)
2009. okt. 7. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
A "k*rva" főképp a nők fegyvere, amivel egymásra tudnak lőni :D:D
2009. okt. 7. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám hogy az ugyanilyen pasik is k*urvák.

Ugyebár ez az igazság is fáj....

2009. okt. 7. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nem fáj, mert nekünk mint tudjuk elismerés, h sok csajjal fekszünk le:)
2009. okt. 7. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Tessék le is lettem pontozva,mondom én h fáj az igazság a ribancoknak:)
2009. okt. 9. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert ha elengeded a kezedben levő poharat, akkor elkezd zuhanni a föld felé!

Képzeld el kérdésed nem emberekkel, hanem hörcsögökkel.

Ha azok azt csinálnák, mint az ember, ha sok össze lenne engedve. Tuti összefosnám magam a röhögéstől!

2009. okt. 15. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
mert irigyek rájuk,hogy nekik már sok pasassal összejött nekik meg még nem.ha megfigyeled álltalában a nem tul szép nők qrvázzák le a szép nőket,nem véletlenül.ha pasik mondják rájuk,azt azért nem szeretik mert ők továbbra is pasiznának össze-vissza csakhát ugye kapják az elítélő megjegyzéseket mivel az a pasi aki leqrvázza irigy,hogy miért másokkal fekszik le és miért nem épp vele.persze amikor a felesége vagy barátnője mellett más nőt dug akkor senkit nem qrváz le mert akkor ő a király,de ha a barátnője-felesége félre lép akkor mágjára akarja vetni.29/f
2010. máj. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!