Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy 18 éves fiú, szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 18 éves fiú, szexuális kapcsolatban él egy 15 éves lánnyal, az liliomtiprás? Továbbá ha (ne adja isten! ) teherbe ejti, a törvény mit szab ki?

Figyelt kérdés
Nem tudom enyhítő ok lenne-e, hogy a lány édesanyja tudja, hogy szexuális kapcsolatban van a lánya a sráccal, és engedélyezi.
2009. okt. 7. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
14 év a beleegyezési korhatár, ezért a 15 éves lánnyal lefeküdni nem megrontás. Ilyen kérdés mostanában naponta van, mióta a téma divat lett Polanski kapcsán, utána lehetett volna nézni.
2009. okt. 7. 07:44
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
mo-on nem az.De ha ,pl. floridaban biztos ravarrnak az emberre vagy 15 evet.
2009. okt. 7. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

én 15 voltam párom 20

nem volt gond! tudtak rólla szüleim, és amúgy meg ha a lány nem csinál belőlle gondot, senkit nem érdekel, de ha mondjuk mndennek vége, és el akarja hitetni másokkal, h. megerőszakoltad, akkor sem tuja rád bizonyítani, még akkor sem, ha látható nyomai vannak neki(mással, megerőszakoltatta magát) mert nem olyan az igaz megerőszakolás, mint a tervezett, mert a tervezettnél az agy tudja h. nemsoká ott lesz valami, (hiába van sérülésa) a hüvely automatice felkészül rá, míg a másiknál ne!

MIELŐTT ELKEZDENÉTEK FIKÁZNI, elmondanám, h. az egyik barátnőm így próbálta feljelenteni a volt pasiját de az orvos megvizsgálása alapján, látszott rajta, h. nem volt igazi megerőszakolás!

szóval onna tudom, jah 14 évtől csak feljelentés miatt kezdenek el vele foglalkozni.

2009. okt. 7. 11:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de valaki tudna választ adni a kérdés 2. részére? Előre is köszi
2009. okt. 7. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

minek, ha egyszer megválaszoltuk az elsőt ami szerint nem büntethető!?

nem enyhíti, mivel nincs mit enyhítenie!

2009. okt. 7. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

mit enyhítsen rajta ha nem büntethető????????

*_*

2009. okt. 7. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
27%

a második kérdés nem a kisebb betűs rész hanem a nagybetűs rész második fele. lámák...

szóval... a választ nem tudom csak felvilágosítottam az előző kettőt.

2009. okt. 9. 20:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!