Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mikor kezdtétek? (Lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mikor kezdtétek? (Lent)

Figyelt kérdés
Fiúk!Ti mikor kezdtétek el borotválni magatokat a péniszeteknél?Hány évesen?És Hogy?Tud valaki erről vmien oldalt adni?
2009. okt. 6. 22:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
56%

Egy megjegyzés ha borotválod tele lesz undorító piros pattanásokkal az irritációtól.

Megkérdeztem a barátnőmet, hogy neki hogy jobb és ő azt mondta hogy férfias a szőr. (Utána szájoncsókoltam és megdöngettem:D)

2009. okt. 6. 22:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor tudsz/tudtok vmi tanácsot adni h a szőr is megmaradjon és jól nézzen ki? Próbáltam ollóval rövidre nyírni de, valahogy nem a legjobb, nem lesz egyenletes.
2009. okt. 6. 23:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz mindenkinek tele pattanásokkal, csak ügyesen kell borotválni. Eleve nem szabad szárazon, hanem krémmel, vagy habbal kell felpuhítani, aztán ha kész valamilyen krémmel bekenni, hogy ne pirosodjon be. Meg persze ugyanazt a borotvát nem 5ször kell használni, és minden használat után rendesen forró vízzel el kell mosni. Lehet, hogy kicsit körülményes, de így teljesen higiénikus és pattanás meg vörsödésmentes.

Amúgy meg a barátnődtől függ. Ha ő nem ragaszkodik hozzá, hogy leszedd, akkor ne szedd le. De sokkal jobban tisztán tartható, ha nincs ott semmi. Szerintem.

2009. okt. 6. 23:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell hozzá semmi krém nem érzékeny a bőröm hála isten jó géneket örököltem!
2009. okt. 7. 00:22
 5/11 anonim ***** válasza:
nemkell pattanásosnak lenned borotválkozás után, csak jólkell csinálni. sztem a borotvált amúgy jobb. de én lányvoltam, bocs :D
2009. okt. 7. 00:38
 6/11 anonim válasza:

hát nem tom... szerencsére az én barátnőm nem igényli mert szerinte is férfias a szőr, de még egyszer régen leborotváltam csak úgy poénból. és ne tudd meg milyen szar volt amikor elkezdett visszanőni. amikor borostás, és egyfolytában viszket meg szúr...

kevés szarabb élményben volt még részem.

2009. okt. 7. 00:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Most ez olyan, mint amikor az arcodon borotválkozol először. Elsőre ott is irritál, viszket, stb.... ha rendszeresen borotválod, akkor nem lesz gond lent sem. Én a középút híve vagyok, soha nem borotválnám le. Na nem mintha b*zis lenne, vagy ilyesmi, de nekem a lábam és a hasam is elég szőrös, szóval elég hülyén nézne ki, ha csak körülötte lenne csupasz :D Viszont a dzsungel meg igénytelen. Én ollóval rövidre szoktam nyírni. Így nagyobbnak is tűnik, kellemesebb érzés, jobban szellőzik, és a férfias kinézet is megmarad :D
2009. okt. 7. 06:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kell kopaszra borotválni, nekem a 3mm jön be. Így nem lesz kisfiús sem, nem fog szúrni, nem leszek pöttyös, de a higiénia és a "nagyobb" érzés is megmarad.
2009. okt. 7. 08:28
 9/11 anonim ***** válasza:
10%

Ki mondta hogy elkezdtük??

Le vagyok maradva? Mindenki borotválja??

2009. okt. 7. 14:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat mindenkinek.Sokat segítenek.
2009. okt. 7. 18:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!