Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Péniszemen, és körülöt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Péniszemen, és körülötte egy nagy anyajegy van. Lefedi szinte az egészet. Félek tőle, hogy a kinevetnek. Mit tudok tenni? Lehet egészséges szexuális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 14:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
miért ne lehetne, ez csak szépséghiba attól még ugyanolyan keményen áll és tud kufircolni:D
2009. okt. 6. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Biztos anyajegy? Nem csak tűzfolt?

Miért ne lehetne normális kapcsolatod?

Orvos látta már?

2009. okt. 6. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Hát ez egy probléma.

Mivel az anyajegy eléggé rossz helyre nőtt, így érzékenyebb a terület bőr ügyileg. Ha felsérted, akár el is rákosodhat és gondolom ezt nem akarod. Viszont a levetetést nem ajánlom, főleg nem lézerrel, mert akkor nem lehet szövettanira küldenki, mert nem marad az anyajegyből semmi. Aztán lehet a szövettanin kiderült volna, hogy rákos.

Tehát marad a kés, de ez már eleve elvetendő, mert kényes helyen van.

Hát...nem lehet vele mit kezdeni. Tanulj meg vele élni, és keress óvatos csajt, aki orálnál is vigyáz, meg nincs műkarma.

21/L

2009. okt. 6. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:
41%
Szexelj sötétben vagy néger csajjal.
2009. okt. 7. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
8%
Az Öncsonkításra gondoltál már?! . . . :D
2009. okt. 26. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha teszel rá egy üllőt akkor senki nem veszi észre.
2009. okt. 26. 17:34
 7/13 anonim válasza:

Hát bocs de ez elég cinkes...nem tudsz vele mit csinálni, keress olyan csajt akit ez nem zavar.

Olyat akinek nem AZ a kedvenc időtöltése.

2009. okt. 26. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:
11%
Hát... Engem tuti zavarna (Bocsi) Nem valami szexi ott... főleg fiúknál. menj el orvoshoz, és halehetséges, szedesd le, persze ha nem okoz kérosodást a szerszámban :)
2009. okt. 26. 19:35
 9/13 anonim ***** válasza:
szerintem nincs vele semmi baj, ami azt illeti nekem is van lent (de én lány vagyokXD), és nem olyan nagy, és nem zavart eddig senkit:)
2009. okt. 26. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:

"Válasz Ha teszel rá egy üllőt akkor senki nem veszi észre."

anyáám lol ez mekkora:D

2009. okt. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!