Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van valami szabály a szexben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami szabály a szexben, arra, hogy mire mondjuk azt, hogy ez még normális, valami viszont nem?

Figyelt kérdés
Én úgy képzeltem el a szeretkezést mint egy rózsaszínfelhős cukormázas valami. Ehhez képest egy hónappal a szüzességem elvesztése után, egyre inkább a vad, önfeledt szerelmeskedéseket szeretem. A barátommal őrült tempót diktálunk egymásnak. Nem érdekel, hol vagyunk, rávetném magam, és ő is rám. (Persze azért nem tesszük meg, de az érzés megvan.) Volt már, hogy futva mentünk hozzájuk haza, hogy le tudjuk teperni egymást. És úgy érzem, hogy meghasonlottam magammal. 20 évesen vesztettem el a szüzességem, és egy hónap alatt a barátom r*banca lettem, de élvezem. Már csináltuk parkban, úgy, hogy lefogott, úgy hogy mocskos szavakat suttogtunk, majd kiabáltunk egymásnak. És még rengeteg dolog van, amit ki szeretnénk próbálni (bilincs, fenekelés, sztriptíz, társasjátékok, szerepjátékok, stb). Normális ez a fajta viselkedés mód? Vagy, amíg ő nem mondja azt, hogy neki ez már sok, addig lehet behozni az újdonságokat?
2009. okt. 6. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szexben nincsenek szabályok!!!
2009. okt. 6. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, csak így tovább! :)
2009. okt. 6. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A szexben egy szabály van, értsenek egyet vele azok akik részt vesznek benne.

Ezen belül minden normális.

2009. okt. 6. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
13,48-asnak van igaza. Minden megengedett, ami mindkét (vagy több:)) fél egyetértésével és megelégedésére történik. De azért lehetőleg zárt ajtók mögött. Úgy értem, klassz a parkban csinálni, de azért a közszeméremsértéstől tartózkodjatok. :) Egyébként irigylésre méltó a barátod. ;)
2009. okt. 6. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Az életedre és az épségedre vigyázz.

Vannak olyan szexuális módszerek, amelyek veszélyesek erre.

Ezen kívül mindent szabad, ami mindkettőtöknek jó.

2009. okt. 6. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen szabályra gondolsz? Mondjuk a PTK szakosított részére? És ki tartatja be? Kijön a rendőrség és ellenőrzi?

Amúgy amíg mindkettőtöknek tetszik, bátran csináljatok, amit csak akartok.

2009. okt. 6. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a nem normális, aki sose vágyik vad, önfeledt szeretkezésre. Szerintem akkor van értelme, ha elszabadulnak az indulatok, eloldódnak a gátlások.

Az újdonságok meg jók, örüljetek neki, hogy ilyen jó nektek!

2009. okt. 6. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
ilyen szabályok nem léteznek általánosságban ,csupán ti döntitek el mi a normális. van akinek már ez és ez nem van akinek még az is kevés...
2009. okt. 6. 20:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!