Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi élvezné, ha a barátnője táncolna neki?
Ha mondjuk a lány épp nem a legtökéletesebb külsőre, vagy egyszerűen bénácskán műveli magát a táncot, nem lenne bennetek az az érzés fiúk, hogy "kedves tőle meg minden, de inkább lépjünk túl ezen"?
Arra gondolok hogy minden nőnek jól áll az erotikus tánc? Érdemes kipróbálni?
szerintem is ha valaki kövér az inkább ne táncoljon
ha valaki pedig csunya az sminkelje ki magát!
egyébként az én barátom imádja ha táncolok neki ráadásul ö választja a zenét is! :):):)L/25
Ha egyáltalán nem tud táncolni, akkor inkább hagyja.
Ha kövér, attól még táncolhat, ha tud. Ha gyorsat nem tud jól, akkor lassút.
Olyan meg nincs, hogy csúnya: ha a párjának tetszik, akkor nem az. Egyébként is szerelemben nagyon meg tudnak szépülni a lányok.
köszönöm a véleményeket:)
bár én vékony vagyok, barátom meg odáig van az alakomért, de nekem még így is fenntartásaim vannak, hogy jó ötlet-e? Mert ha tényleg nagyon tetszik neki akkor miatta szívesen összeszedem magam, mégha nincs is a vérembe a dolog, hogy szépen és enyhén fogalmazzak XD
nos, próbáld ki tükör előtt. én ezt tudom tanácsolni.
nemkell profi táncosnak lenned azért. ha szexi vagy, jó az alakod, és nem "vicces2 ahogy mozogsz, akkor már jóleszel :)
Nem minden férfinak tetszik. Nekem sem.
Ez még csak nem is alkat függő, egyszerűen nem vagyunk egyformák.
A legtisztább az lenne, ha kipuhatolnád, hogy Ő gerjed e az ilyesmire. Amennyiben igen, úgy mindent bele!!!
36/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!