Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal, már 2 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal, már 2 éve vagyunk együtt, és kb egy éve szexelünk. De az a probléma, hogy Ő mindig 2-3 perc után elmegy, és nekem még soha nem volt orgazmusom. Ez meddig fog tartani, hogy ilyen hamar elélvez?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 09:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
hát mondd meg neki, de ne viccelj, ez nem nagy probléma, nagyon sok srác elmegy 2 perc alatt, na de utána jöhet egy második menet, az már jobb mindkettőtöknek ....
2009. okt. 6. 09:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg meg nem tanulja kontrollálni magát. De ezek szerint nem is nagyon igyekszik, ha 1 év alatt még mindig 2-3 perces "aktusokat" produkál. És attól, hogy 2-3 perc alatt elmegy, még kielégíthetne máshogy.
2009. okt. 6. 09:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
elsősorban te tudsz változtatni rajta, szólj neki, hogy edzje magát, ha te nem teszel érte semmit, ő magától nem fog
2009. okt. 6. 09:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi a párommal 5 éve vagyunk 1ütt, de még mindig ő is 2-3-4 perces. De a második menet, az már jóval tovább tart.

2009. okt. 6. 10:00
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Jó sokáig! :) Talán azért is mert egy évig várattad csórikámat. Báár egy éve sexeltek és ő még mindig elmegy 2 perc alatt akkor szerintem a pacekod önuralmával lehet gond. Ez így marad amíg vele leszel. Szerezz egy vibrit, vagy orálisan érd el a csúcsot. Mást nemtudok ajánlani. Ja de de ez gonosz lesz: cseréld le az embered.
2009. okt. 6. 10:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én barátom eleinte 2-3 perc alatt elment, de mostanra (eltelt 2 év) megtanulta konrollálni (tehát ha közel van, akkor lassit vagy teljesen megáll és engem kényeztet) és igy az együttléteink elég jó hosszúra sikerednek. Jó, nem mindig mert amikor nem találkozunk pár napot ő sem birja tovább, de olyankor másodszor is együtt vagyunk és jóval hosszabb. Mindig ügyel arra hogy én menjek el előbb.

Az meg hogy 1 éve nincs orgazmusod, és őt ez egyáltalán nem is érdekli, az arra vall hogy neki sokkal fontosabb a saját kielégülése.

Vannak ám jobb pasik is...

L/22

2009. okt. 6. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is ott látom a problémát, hogy őt ez egyáltalán nem zavarja, mármint hogy te kielégületlen vagy.

Ha elment, hát elment. Neki lehet állni a következő menetnek. Vagy nekedállhat mással, ha ott lent épp nem működik neki... Ezer módja van,legyen fantáziája!!! De ezt kérdd tőle, jelezd neki, hogy ebben neked semmi poén nincs, hogy neki jó volt, aztán szevasz... Tessék neki tovább dolgozni az ügyön. Egyébként meg megtanulhatná már uralni a testét igazán, ha már 1 éve szexel. Nézzen utána a technikáknak a neten!

Szólj rá, ne hagyd magad, mert klassz dologtól vagy megfosztva!!!

2009. okt. 6. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:

lehet h nem is gondolja/tudja h neked nem volt jó.. a pasik időnként hajlamosak a nekem jó volt akk biztos neki is elven működni. beszéljétek meg. ha nemnagyon volt előtted barátnője, nemhiszem h képben van erről.. amugy meg jah.. egy nőt sokféleképpen ki lehet elégíteni.. :)

19/F

2009. okt. 6. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát tudod nekem két pasim volt aki elment én meg nem! Aztán mindegyiket otthagytam! A szex a kölcsönös örömszerzésről szól! Ezt juttasd eszébe,attól hogy hamar elmegy neked előtte vagy utána igenis ha AKAR ki tud elégíteni! 1 év szex hosszú idő.ő nem akar"bajlódni"veled ,ha akarna már rég megtette volna!Nem akarlak elkeseríteni de kihasznál,te elfogadod hogy gyorstüzelő,aztán téged le...r hogy mit érzel! Nekem nem kéne...18éves házasok vagyunk amúgy és még mindig néha gyors a párom,de ő AD nekem és az CSÚCS!!!:)
2009. okt. 6. 13:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, és még átgondolom, hogy valóban megéri-e ezt a kapcsolatot folytatni, ha nem történik változás...
2009. okt. 6. 16:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!