Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal, már 2 éve vagyunk együtt, és kb egy éve szexelünk. De az a probléma, hogy Ő mindig 2-3 perc után elmegy, és nekem még soha nem volt orgazmusom. Ez meddig fog tartani, hogy ilyen hamar elélvez?
Szia!
Mi a párommal 5 éve vagyunk 1ütt, de még mindig ő is 2-3-4 perces. De a második menet, az már jóval tovább tart.
Szia! Az én barátom eleinte 2-3 perc alatt elment, de mostanra (eltelt 2 év) megtanulta konrollálni (tehát ha közel van, akkor lassit vagy teljesen megáll és engem kényeztet) és igy az együttléteink elég jó hosszúra sikerednek. Jó, nem mindig mert amikor nem találkozunk pár napot ő sem birja tovább, de olyankor másodszor is együtt vagyunk és jóval hosszabb. Mindig ügyel arra hogy én menjek el előbb.
Az meg hogy 1 éve nincs orgazmusod, és őt ez egyáltalán nem is érdekli, az arra vall hogy neki sokkal fontosabb a saját kielégülése.
Vannak ám jobb pasik is...
L/22
Én is ott látom a problémát, hogy őt ez egyáltalán nem zavarja, mármint hogy te kielégületlen vagy.
Ha elment, hát elment. Neki lehet állni a következő menetnek. Vagy nekedállhat mással, ha ott lent épp nem működik neki... Ezer módja van,legyen fantáziája!!! De ezt kérdd tőle, jelezd neki, hogy ebben neked semmi poén nincs, hogy neki jó volt, aztán szevasz... Tessék neki tovább dolgozni az ügyön. Egyébként meg megtanulhatná már uralni a testét igazán, ha már 1 éve szexel. Nézzen utána a technikáknak a neten!
Szólj rá, ne hagyd magad, mert klassz dologtól vagy megfosztva!!!
lehet h nem is gondolja/tudja h neked nem volt jó.. a pasik időnként hajlamosak a nekem jó volt akk biztos neki is elven működni. beszéljétek meg. ha nemnagyon volt előtted barátnője, nemhiszem h képben van erről.. amugy meg jah.. egy nőt sokféleképpen ki lehet elégíteni.. :)
19/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!