Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az, hogy egy kapcsolaton sokat lendít pozitív irányba az első együttlét? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Volt ki azt mesélte hogy neki eleve sexxel indult egy kapcsolat és így az egész eleve pozitív volt, vagy, hogy utána lett szorosabb a kapcsolat általa.Léci írjátok le a ti tapasztalataitokat.
2009. okt. 5. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ha jól sikerül az együttlét, akkor szerintem igen, mindenképpen. ez alatt nem feltétlen azt értem, hogy mindketten lepedőakrobaták vagytok, hanem hogy jól egymásra sikerül hangolódnotok előtte és teljesen egy hullámhosszon vagytok, szóval illetek egymáshoz az ágyban, az igényeitek is kb hasonlóak. szóval ha ez így összejön, akkor tuti lendít a kapcsolaton. egy még szorosabb kötelék jön köztetek létre mint az addigi volt.

na persze ha nem illetek egymáshoz az ágyban, annak is ki kell derülnie valamikor. mert az is előfordulhat, bármilyen jól kijöttetek is addig, a szexben az igényeitek meg eltérőek lehetnek. és ha ezt esetleg nem sikerül áthidalni a későbbiekben sem, hát ilyenkor szokott felmerülni a szakítás lehetősége. aztán hogy ilyen esetben ki hogy dönt végül, az mindenkinek a maga dolga.

2009. okt. 5. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen értelemben kérdezed. De pl. egy eleve rosszul működő kapcsolat nem lesz jobb tőle, maximum egy darabig a szexre terelődik a hangsúly és problémamegoldás helyett szexelnek a felek. Ergo pont a szex miatt fog tönkremenni a kapcsolatuk.

Amennyiben egy nagyon jól működő kapcsolat-szeretet-szerelem hármasba jön be a szexualitás az egészen más tészta. Azt mondanám, hogy egy férfi-nő kapcsolat azzal lesz teljes és valóban képes elmélyíteni a szeretet.

2009. okt. 5. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
én a mostani barátommal úgy voltam h mikor összejöttünk akkor bejött-bejött de igazából még mást szerettem.Eltelt pát nap,buli volt és egy szobában ahol csak 2-en voltunk lefeküdtem vele.Annyira jó volt,és nem arról volt szó h fejenként 20x elmentünk..Figyeltünk egymásra kölcsönösen,nagyon gyengéd volt.Azóta tiszta szerelmes vagyok,most lesz 1 éve:)
2009. okt. 6. 07:53
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Én hároméve szilveszterkor prütyköltem meg az asszonyt, egyéjszakának indult, ma a feleségem, es egy gyönyörű gyereket szült nekem.
2009. okt. 6. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.. s várom a további tapasztalatokat is:)
2009. okt. 6. 18:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!