Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az, hogy egy kapcsolaton sokat lendít pozitív irányba az első együttlét? Tapasztalatok?
ha jól sikerül az együttlét, akkor szerintem igen, mindenképpen. ez alatt nem feltétlen azt értem, hogy mindketten lepedőakrobaták vagytok, hanem hogy jól egymásra sikerül hangolódnotok előtte és teljesen egy hullámhosszon vagytok, szóval illetek egymáshoz az ágyban, az igényeitek is kb hasonlóak. szóval ha ez így összejön, akkor tuti lendít a kapcsolaton. egy még szorosabb kötelék jön köztetek létre mint az addigi volt.
na persze ha nem illetek egymáshoz az ágyban, annak is ki kell derülnie valamikor. mert az is előfordulhat, bármilyen jól kijöttetek is addig, a szexben az igényeitek meg eltérőek lehetnek. és ha ezt esetleg nem sikerül áthidalni a későbbiekben sem, hát ilyenkor szokott felmerülni a szakítás lehetősége. aztán hogy ilyen esetben ki hogy dönt végül, az mindenkinek a maga dolga.
Nem tudom milyen értelemben kérdezed. De pl. egy eleve rosszul működő kapcsolat nem lesz jobb tőle, maximum egy darabig a szexre terelődik a hangsúly és problémamegoldás helyett szexelnek a felek. Ergo pont a szex miatt fog tönkremenni a kapcsolatuk.
Amennyiben egy nagyon jól működő kapcsolat-szeretet-szerelem hármasba jön be a szexualitás az egészen más tészta. Azt mondanám, hogy egy férfi-nő kapcsolat azzal lesz teljes és valóban képes elmélyíteni a szeretet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!