Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Gumiban nem érzek semmit. De komolyan, ha bent vagyok akkor is csak annyi a különbség h melegebb van. Miért van ez? . így tök élvezhetetlen a sex :' (
kicsit tág lehet a csajod...
próbálkozz timsóval, szórd be a gumit a farkadon mielőtt beteszed, garantált élmény!
20:32, mi van ha összeragadnak? :D Ez hülyeség szerintem! :)
Amúgy meg lehet, hogy tényleg tág a csajod, keress egy másikat egy próba kedvéért. És ha akkor se érzel semmit, akkor kérj tanácsot egy szakembertől. :)
Hát igaz ami igaz gumi nélkül teljesen más...ez a "minthanelennerajtadsemmi" duma addig hihető amíg nem próbálod ki gumi nélkül! Pedig ennél vékonyabb gumi nincs mint amit mi használunk(úgy is jó de na tudjátok miről beszélek...)...a tabletta lenne a megoldás de az én párom hallani se akar róla!
Kérdező: tabletta lenne a megoldás próbálj beszélni róla a pároddal!
Többiek: a gumit mivel lehetne kiváltani? tabi kilőve meg egyéb hülyeségek is...rohadjak meg ha lenne valami férfiaknak én szedném:(
A pharmatex termékekkel az a baj, hogy nem valami megbízhatóak. Én nem merném csak azt használni.. bár megszakításossal kombinálva már egész jó.. de szerintem a megszakítás is valahol élményromboló. Legalábbis számomra.
Amúgy hát igen, a bogyó lenne a legkényelmesebb megoldás. Én is emiatt tértem rá a fogamzásgátló tablettára. Meg nyugodtabb is vagyok, mintha óvszert használnánk.
Amúgy a hüvelygyűrű az ami szerintem még egész jó lehet.. bár személy szerint én nem próbáltam. De jók a hírei :P
Extra vékony gumit használunk és nem lehet szűk mivel velem volt elsőnek.
bogyó lesz sztem mert neki is teccik a megoldás..igaz azt nem tudja h nem mentem el meg semmi..:S^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!