Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj mindig a hasa a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj mindig a hasa a barátnőmnek petting után? és még másik nap is reggelente.

Figyelt kérdés
a barátnőm 20 éves s szűz. Ja és mit tehetne ellene h ne fájjon a hasa? v ez természetes?? ( sokszor márcsak a hasfájás miatt nem akar belemenni a pettingbe , mert fél h nagyon fog majd fájni a hasa)
2009. okt. 5. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Fejlődik benne az Alien
2009. okt. 5. 13:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Az Alient félretéve... Ha megujjazod és túlságosan is behatolsz akkor elképzelhető hogy fáj a hasa, viszont ha nem így van, akkor a módszered nem megfelelő.
2009. okt. 5. 13:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy begondolja magának, mert ideges, nem tudja elengedni magát.. mert pettingtől nem lehetne hasfájást kapni, nekem fura mindenesetre, nem hallottam ilyenről még.
2009. okt. 5. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha ujjazod nem nyúlsz be neki túl mélyre?Nekem méhnyakrákszűrés után szokott fájni,meg másnap reggel is.

Aztán az is lehet,h 1-2szer túl mélyre nyúltál,utána meg már pszichésen kialakult a félelem a fájdalomtól,és ok nélkül is érzi a fájdalmat.Szerintem egyelőre ne erőltesd ezt a petting témát.Szeretgesd,legyél vele gyengéd és türelmes.Ha majd annyira kíván,akkor nem fog a fájdalomtól rettegni.Akkor álljatok neki újra.A hangulattal is lazíthatsz rajta,gyertyafény,finom bor,esetleg füstölő,valami olyan finomság,amit szeret(bor mellé leginkább almát,szőlőt és sajtokat ajánlanék),masszírozás.Ezek mind segíthetnek ellazulni neki,és nem a fájdalomra koncentrálni.

2009. okt. 5. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:
nem nyúltam túl mélyre sohasem, legalábbis h annyira fájna neki. De minden alkalommal amikor petting abbalett hagyva s hazament tőlem , akkor elkezd fájni a hasa , s csak akkor szűnik ha lefekszik. Fogalmam sincs h mitől lehet ez...
2009. okt. 5. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Senkit nem akarok megijeszteni, ez csak egy saját tapasztalat... Úgy fél éve nekem is fáj a hasam szex vagy ujjazás után. Nemrég derült ki, hogy petefészekcisztám van. Ha nem erősen ujjazod akkor attól nem lehet. Legjobb, ha elmegy egy nődokihoz! 20/L
2009. okt. 5. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Én arra gondolok, hogy felizgul és nem elégűl ki és ezért is fájhat a hasa alja. A férfiaknál is előfordul, hogy ha felizgul erősen és nem élvez el akkor fájhat ott lenn neki.Ezt tudom , mert voltam ilyen férfivel. Van orgazmusa a barátnődnek rendesen? Vigyázzatok ezzel a játékkal mert idővel baj is lehet belőle!
2009. okt. 5. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen - elképzelhető, hogy túl hirtelen hagyjátok abba.

Ha nem élvez el, akkor egy pár perces levezetést javasolok (simogatni, masszírozni kell a hasát, az alsó felét). Pár puszi is belefér, meg ölelkezés. Vagy takaró, hogy melegen maradjon utána.

2009. okt. 5. 19:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Az Alient miért pontoztátok le? Az is egy lehetőség
2009. okt. 5. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Mert akkor a feje fájna!

[link]

2009. okt. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!