Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Aktív szexuális élet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Aktív szexuális élet mellett szoktatok önkielégítést végezni? Barátnötök tudja, mit szol hozzá?

Figyelt kérdés
köszi! kort írjatok!
2009. okt. 5. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal ritkábban, de nem azért, megkapok mindent a barátnőmtől amit kell. Arra jó, hogy tovább bírom a szexet pár óra mulva.
2009. okt. 5. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ritkábban mint eddig. Hétköznap ha nem tudunk találkozni akkor mindenképp :D De a barátnőm nem bánja, csak akkor bánná ha verném ahelyett hogy dugjunk de hát ilyen nincs.

Ja meg szex előtt pár órával is kiverem(vagy együtt elintézzük) hogy tovább bírjam a szexet.

20/F

2009. okt. 5. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel mi már lassan zátonyra futunk, vagy igazábból már futottunk és most sülyed a hajó, a mi esetünkbe leginkább az együtlétek ritkultak, kb. havi 1, emelett gyakorlatilag anyiszor mind ha nem is lenne b.nőm!

De ha heti 4-5 alkalommal, esetleg akár csak 3-szor történne a dolog, és csak időnként lenne csak 5-7 nap szünet, akkor nem hinném hogy maszturbálnék! F/23

2009. okt. 5. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hát én lány vagyok de mi párommal mindent megbeszélünk szerencsére...

szoval amikor nem vagyunk együtt mondjuk 3-4 napig és már nagyon hiányzom neki...ugy.., viszont messze is van tölem mert mondjuk elutazott akkor szokta de télleg ritkán...

mondjuk nincs tul sok ideje mert sokat dolgozik de amikor közel vagyunk egymáshoz..vagy majdnem mindennap együtt vagyunk akkor eszébe sem jut hogy magának csinálja csak azon filozik hogy mikor hol és hogy fogjuk csinálni együtt! :D

2009. okt. 5. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Aktív a szexuális életünk, de emellett masztizik a pasim. Én is:-) Sokszor együtt, vagy sms-ezünk, és úgy szállunk külön külön. Ez szinesíti a szexuális életünket. Én tök normálisnak tartom ha egy pasi önkielégít szex mellett. A lényeg, hogy ne helyette legyen, ha már párja van.
2009. okt. 5. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Persze, hogy szoktam, de ezt nem kötöm az orrára. Egyébként meg nem tehetek róla nekem muszáj mert nagy a szexuális étvágyam, és nem minden lány tud hiánytalanul kielégíteni. Ez van....
2009. okt. 5. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én szoktam,de nem mindig egyedül,van amikor a barátnőm előtt,vagy együtt is.
2009. okt. 5. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem is értem miért van erre bárkinek igénye ilyenkor Oo

Valami sztem nincs rendben, nem kapja meg a párjától amit szeretne.

2009. okt. 5. 23:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!